Koirankoulutus

Heidi ja Tiina ovat keväällä 2012 suorittaneet Opetushallituksen virallisen Eläintenhoitajan ammattitutkinnon eläintenkouluttamisen osaamisalalta. Eläintenkouluttajan ammattitutkinnon myötä Nuuskulan kouluttajat osoittivat vuosien saatossa kerätyn ammattitaitonsa. Vuonna 2019 Nuuskulan kouluttajien joukkoon liittyi Kati Rossi, myös ammattitutkinnon suorittanut ja aktiivinen agilityharrasta. He kaikki ovatt jäseninä Suomen Eläintenkouluttajat ry:ssä ja noudattavat sen eettisiä sääntöjä.

Koulutusmenetelmämme perustuvat koiran käyttäytymisen ja elekielen tuntemukseen, ja siten koiran kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Ammattitaitoinen ohjaus pienryhmissä takaa yksilöllisen koulutuksen. Oikean käytöksen positiivinen vahvistaminen tekee koirasta iloisen oppijan koko iäkseen.

Nuuskulan kursseja järjestetään pienryhmissä ympäri vuoden. Harjoituksista riippuen pidetään kurssikerta lämpimissä sisätiloissa (Mestarintie 27) tai ulkona lähialueella. Kaupunkiharjoituksia tehdään Porvoon katualueella sekä jäljestystä Porvoon lähimetsissä.

Nuuskulan kouluttajilta saa koulutusapua koirien käyttäytymisongelmiin. Koiran käytökseen liittyvät ongelmat hiertävät ihmisen ja koiran suhdetta ja ratkaisemattomina voivat johtaa suuriin haasteisiin.

Kursseja ja luentoja voi tilata myös yksityisesti ja tilauksesta rotu- ja harrastajaryhmille. Ota yhteyttä, kerro toiveesi ja pyydä tarjous.

20140514_151952