Kurssit ja luennot

Ilmoittautuminen kursseillemme on sitova. Tutustu Nuuskulan peruutusehtoihin ja tietosuojaselosteeseen.

Käytä ilmoittautumislomakkeella aina yhteystiedoissasi numeroa ja sähköpostia, joilla sinut tavoittaa! Jos ilmoittautuminen haluamallesi kurssille on suljettu, ota yhteyttä sähköpostilla ja jätä yhteystietosi odotuslistalle. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kaikki hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveroa.

Kaikille kursseille ei voi osallistua juoksuaikaisen nartun kanssa. Varoaika on vähintään kolme viikkoa ja kiimasta on ilmoitettava kurssin järjestäjälle välittömästi. Jos kurssille osallistuminen peruuntuu tai keskeytyy kiiman vuoksi, tarjoamme vastaavat kurssikerrat tai paikan toisella kurssilla.

Koirien tulee olla terveitä ja rokotettuja suositusten mukaisesti. Poikkeuksena rokottamaton pentukurssilainen, joka ei voi kuitenkaan osallistua yhteisiin leikkihetkiin. Ulkomailta tuotujen koirien tulee olla Suomessa rokotettuja. Koira on aina omistajansa vastuulla – myös Nuuskulan kursseilla.

kurssit

elokuu 2018

Päiväys ja aika Kurssi/Luento Kuvaus
01.08.2018
18.00 - 20.15
Pentukurssi 1.8.
Haikkoo, Haikkoo

Kurssi alkaa luennolla, jossa käydään läpi koiranpennun ja nuoren koiran kehitysvaiheita sekä rauhoittavia signaaleja, mitä ne ovat ja miten niitä käytetään. Luennolta saa myös vasta koiran hankintaa pohtiva vankan tietopaketin. Kurssilla opetellaan tärkeitä käytännöntaitoja, jotka ovat pohjana tuleville koulutuksille ja tasapainoiseen koiranelämään.

02.08.2018
18.00 - 18.40
Agility harrastuksena -alkeiskurssi
Haikkoo, Haikkoo

Kurssilla opetellaan agilityn esteet ja harjoitellaan muutaman esteen ratoja.

07.08.2018
18.00 - 20.30
Juniorikurssi 7.8.
Porvoo, Porvoo

Arkitottelevaisuus on nuoren koiran ja sen huoltajan suhteen peruspilari. Juniorikurssi on tarkoitettu ihan kaikille koirille (yli 6 kk.), aikuisillekin. Kurssilla harjoitellaan tärkeitä taitoja, joita tarvitaan arjessa niin kotona kuin sen ulkopuolellakin.

10.08.2018
18.00 - 20.00
Jäljestyskurssi
Porvoo, Porvoo

Tällä kurssilla saat opit myös itsenäiseen harjoitteluun. Jäljestäessään koira käyttää luontaisia taitojaan ja kuluttaa energiaansa. Jäljestäminen opettaa koiraa keskittymään, antaa onnistumisen iloa ja lisää yhteisymmärrystä ohjaajan kanssa.

20.08.2018
18.00 - 18.45
Ohituskurssi 20.8.
Porvoo, Porvoo

Onnistuneet ohitukset tekevät koiran kanssa ulkoilusta mukavaa. Kurssilla harjoittelemme ennakoinnin ja oikea-aikaisen palkitsemisen avulla kiskomatta kulkemista ja ohituksia. Kurssin harjoitukset on helppo siirtää omille arkilenkeille ja nähdä edistymistä tapahtuvan


Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)