Kurssit ja luennot

Tutustu Nuuskulan kurssitarjontaan ja löydä teille mukavaa yhteistä tekemistä!

Ilmoittautuminen kursseillemme on sitova. Tutustu Nuuskulan peruutusehtoihin, ja tietosuojaselosteeseen.

Käytä ilmoittautumislomakkeella aina yhteystiedoissasi numeroa ja sähköpostia, joilla sinut tavoittaa! Ilmoittautumisesta saat automaattisen vahvistusviestin välittömästi. Tarkasta roskapostit, jos ei näy saapuneissa. Jos ilmoittautuminen haluamallesi kurssille on suljettu, ota yhteyttä sähköpostilla ja jätä yhteystietosi odotuslistalle. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kaikki hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveroa.

Yksityis- ja ongelmakoulutusta voi tiedustella ja tilata tiedotteet@nuuskula.fi .

Kaikille kursseille ei voi osallistua juoksuaikaisen nartun kanssa. Varoaika on vähintään kolme viikkoa ja kiimasta on ilmoitettava kurssin järjestäjälle välittömästi. Jos kurssille osallistuminen peruuntuu tai keskeytyy sairauden tai kiiman vuoksi, pyrimme tarjoamaan vastaavat kurssikerrat samanlaisella tai jollain muulla kurssilla. Korvausmahdollisuus sairaustapauksessa, joka koskee useampaa kurssikertaa, edellyttää sitä, että poissaolosta ilmoitetaan ajoissa sairauden jatkuessa (ei kurssipäivänä vaan vähintään 1 vrk ennen). Rahat palautetaan lääkärintodistuksella.

Koirien tulee olla terveitä ja rokotettuja suositusten mukaisesti. Poikkeuksena rokottamaton pentukurssilainen, joka ei voi kuitenkaan osallistua mahdollisiin yhteisiin leikkihetkiin. Ulkomailta tuotujen koirien tulee olla Suomessa rokotettuja. Koira on aina omistajansa vastuulla – myös Nuuskulan kursseilla.

Scroll to Top