Kurssit ja luennot

Ilmoittautuminen kursseillemme on sitova. Tutustu Nuuskulan peruutusehtoihin ja tietosuojaselosteeseen.

Käytä ilmoittautumislomakkeella aina yhteystiedoissasi numeroa ja sähköpostia, joilla sinut tavoittaa! Jos ilmoittautuminen haluamallesi kurssille on suljettu, ota yhteyttä sähköpostilla ja jätä yhteystietosi odotuslistalle. Kun kurssikuvauksessa lukee ”Vieraileva kouluttaja/luennoija”, tarkoittaa se sitä, että kyseisen tilaisuuden järjestää joku muu taho kuin Nuuskula tiloissamme ja yhteys otetetaan suoraan järjestäjään. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kaikki hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveroa.

Kaikille kursseille ei voi osallistua juoksuaikaisen nartun kanssa. Varoaika on vähintään kolme viikkoa ja kiimasta on ilmoitettava kurssin järjestäjälle välittömästi. Jos kurssille osallistuminen peruuntuu, paikan toisella kurssilla tai jos kurssi keskeytyy kiiman vuoksi, pyrimme tarjoamaan vastaavat kurssikerrat samanlaisella tai jollain muulla kurssilla. Rahat palautetaan lääkärintodistuksella.

Koirien tulee olla terveitä ja rokotettuja suositusten mukaisesti. Poikkeuksena rokottamaton pentukurssilainen, joka ei voi kuitenkaan osallistua mahdollisiin yhteisiin leikkihetkiin. Ulkomailta tuotujen koirien tulee olla Suomessa rokotettuja. Koira on aina omistajansa vastuulla – myös Nuuskulan kursseilla.

kurssit

marraskuu 2019

Päiväys ja aika Kurssi/Luento Kuvaus
16.11.2019
09.00 - 12.00
Koirien ensiapukurssi
Nuuskula, Porvoo

Koirille tapahtuu toisinaan ennalta arvaamattomia onnettomuuksia, joissa on hyvä osata toimia oikein. Koirien ensiapukurssilla käsitellään koirien yleisimpiä tapaturmia, haavoja, myrkytyksiä ja sairauskohtauksia sekä kuinka antaa ensiapua.

17.11.2019
10.00 - 13.00
AVOIMET OVET - mm. 2 ilmaisluentoa ja tuote-esittely
Nuuskula, Porvoo

Nuuskulan toimintaan ja kouluttajiin ja tekemään koiraihmisen joululahjaostoksia hyllystämme tai lahjakorttien muodossa sunnuntaina kello 10-13. Lisäksi pääset osallistumaan kahdelle kiinnostavalle yleisöluennolle. Tervetuloa!

21.11.2019
20.00 - 20.45
Temppu / naksutinkurssi
Nuuskula, Porvoo

Kolmen kerran kurssi, jolla tutustutaan naksutinkoulutukseen ja opetellaan sen avulla temppuja. Naksutin on apuväline, joka opettaa ihmiselle ajoituksen tarkkuutta, mikä vaikuttaa positiivisesti koiran oppimiseen ja koira oppii uuden tavan oppia.

26.11.2019
17.30 - 18.15
Koirakansalaisen peruskoulu 2 - pennuille ja junnuille *TOINEN, UUSI RYHMÄ*
Nuuskula, Porvoo

Neljän kerran arkitottelevaisuuden kurssi pennuille ja juniori-ikäisille koirille 6 – 12 kk. Kurssi on toinen Koirakansalaisen peruskoulu -kursseista. Kurssi alkaa Esitaidot-harjoituksilla, jos aloitat peruskoulun suoraan tältä 2. kurssilta. Kurssilla opetellaan uusia käytännön taitoja, joita tarvitaan arjessa ja harrastuksissa.

30.11.2019
10.00 - 17.00
Tellington TTouch - kääreet
Nuuskula, Porvoo

Tellington TTouch -metodissa joustavia kääreitä käytetään sekä eläimen rauhoittamiseen että kehotietoisuuden parantamiseen. Kääre saattaa auttaa pelkotiloissa sekä helpottaa kiihtyvää eläintä. Kurssilla opit kehokääreiden käyttöä sekä havainnoimme, miten kääreen antama kehollinen palaute vaikuttaa liikkeeseen.
Kääreiden käyttöä harjoittelemme sekä ihmisillä että demokoirilla. Kurssille osallistutaan ilman koiraa.

joulukuu 2019

Päiväys ja aika Kurssi/Luento Kuvaus
02.12.2019
18.30 - 19.15
Agility - esitaidot tai alkeiskurssin käyneille
Nuuskula, Porvoo

Agility on vauhdikas laji missä koiran ja ohjaajan tiivis yhteistyö korostuu. Harjoitellaan esteitä ja pidetään hauskaa yhdessä leikkien ja temppuja opetellen.

02.12.2019
19.30 - 20.15
Dobo-kurssi (jatko)
Nuuskula, Porvoo

Dobo-kurssi Nuuskulan alkeiskurssin käyneille. Jumpataan kolmena peräkkäisenä maanantaina, mutta voit myös ilmoittautua yksittäiselle kerralle. Dobo-pallojen, tasapainotyynyjen ja puolipallojen avulla vahvistetaan syviä niin kutsuttuja korsettilihaksia.

tammikuu 2020

Päiväys ja aika Kurssi/Luento Kuvaus
08.01.2020
19.00 - 19.45
Toko-alkeiskurssi *2 ryhmää*
Nuuskula, Porvoo

Toko- eli tottelevaisuuskoulutuksessa opettelemme hallintaa ja tokon alkeita kuten seuraamista, maahanmenoa, luoksetuloa, noutoesineen pitämistä ja estehyppyä, koiran ennakkotaitojen mukaan. Kurssin kesto on viisi kertaa.

26.01.2020
09.00 - 17.00
SmartDOG POPUP-testipäivä 26.1.2020 *täynnä*
Nuuskula, Porvoo

Ilmoittautuminen SmartDOG-testiin Nuuskulassa su 26.1.20. Aikataulu vahvistetaan lähempänä ajankohtaa. Testin maksu suoritetaan testaajalle, Katriina Tiiralle pankkikortilla paikan päällä.

26.01.2020
11.00 - 13.00
Katriina Tiiran luento: Koiran käyttäytymisen kehittyminen
Nuuskula, Porvoo

Luento ”Koiran käyttäytymisen kehittyminen – persoonallisuus kohdusta hautaan”. SmartDOG-testien kehittäjä Katriina Tiira FT, biologi tulee Nuuskulaan luennoimaan ja tekemään SmartDOG POP UP -testejä.

maaliskuu 2020

Päiväys ja aika Kurssi/Luento Kuvaus
22.03.2020
10.00 - 16.00
LUENTO: Helena Telkänranta - eläinten tunteista ja aisteista
Nuuskula, Porvoo

Biologi, tutkija, tietokirjailija Helena Telkänranta luennoi eläinten tunteista ja aisteista Nuuskulassa. Eläinten kognition eli mielen toiminnan tutkimus on edistynyt nopeasti viime vuosikymmeninä ja tutkijat löytävät vastauksia sellaisiinkin kysymyksiin, joiden aiemmin uskottiin jäävän ikuisiksi arvoituksiksi.


Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)