Kurssit ja luennot

Ilmoittautuminen kursseillemme on sitova. Tutustu Nuuskulan peruutusehtoihin ja tietosuojaselosteeseen.

Käytä ilmoittautumislomakkeella aina yhteystiedoissasi numeroa ja sähköpostia, joilla sinut tavoittaa! Jos ilmoittautuminen haluamallesi kurssille on suljettu, ota yhteyttä sähköpostilla ja jätä yhteystietosi odotuslistalle. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kaikki hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveroa.

Kaikille kursseille ei voi osallistua juoksuaikaisen nartun kanssa. Varoaika on vähintään kolme viikkoa ja kiimasta on ilmoitettava kurssin järjestäjälle välittömästi. Jos kurssille osallistuminen peruuntuu tai keskeytyy kiiman vuoksi, tarjoamme vastaavat kurssikerrat tai paikan toisella kurssilla.

Koirien tulee olla terveitä ja rokotettuja suositusten mukaisesti. Poikkeuksena rokottamaton pentukurssilainen, joka ei voi kuitenkaan osallistua yhteisiin leikkihetkiin. Ulkomailta tuotujen koirien tulee olla Suomessa rokotettuja. Koira on aina omistajansa vastuulla – myös Nuuskulan kursseilla.

kurssit

syyskuu 2018

Päiväys ja aika Kurssi/Luento Kuvaus
04.09.2018
18.00 - 20.15
Juniorikurssi 4.9.*täynnä*
Haikkoo, Haikkoo

Arkitottelevaisuus on nuoren koiran ja sen huoltajan suhteen peruspilari. Juniorikurssi on tarkoitettu kaikille koirille (yli 6 kk.). Kurssilla harjoitellaan tärkeitä taitoja, joita tarvitaan arjessa niin kotona kuin sen ulkopuolellakin.

04.09.2018
18.00 - 20.15
Kuinka koira oppii?-luento 4.9.
Haikkoo, Haikkoo

Jos kurssikuvauksessa mainitaan, tulee monille kursseillemme osallistuvien ihmisten osallistua ensin Kuinka koira oppii? – luennolle. Luennon teoriapaketti koiran oppimisesta toimii pohjana käytännön harjoituksiin. Teoriatietoa tarvitaan käytännössä, kun positiivisen vahvistamisen keinoin opetamme koirille haluttuja käytöksiä.

04.09.2018
18.00 - 20.30
Pentukurssi 4.9. *täynnä*
Porvoo keskusta, Porvoo

Kurssi alkaa luennolla, jossa käydään läpi koiranpennun ja nuoren koiran kehitysvaiheita sekä rauhoittavia signaaleja, mitä ne ovat ja miten niitä käytetään. Kurssilla opetellaan tärkeitä käytännön taitoja, jotka ovat pohjana tuleville koulutuksille ja tasapainoiseen koiranelämään.

23.09.2018
16.00 - 18.15
Pentukurssi 23.9.
Haikkoo, Haikkoo

Kurssi alkaa luennolla, jossa käydään läpi koiranpennun ja nuoren koiran kehitysvaiheita sekä rauhoittavia signaaleja, mitä ne ovat ja miten niitä käytetään. Luennolta saa myös vasta koiran hankintaa pohtiva vankan tietopaketin. Kurssilla opetellaan tärkeitä käytännöntaitoja, jotka ovat pohjana tuleville koulutuksille ja tasapainoiseen koiranelämään.

lokakuu 2018

Päiväys ja aika Kurssi/Luento Kuvaus
04.10.2018
18.00 - 20.30
Juniorikurssi 4.10.
Porvoo keskusta, Porvoo

Arkitottelevaisuus on nuoren koiran ja sen huoltajan suhteen peruspilari. Juniorikurssi on tarkoitettu ihan kaikille koirille (yli 6 kk.), aikuisillekin. Kurssilla harjoitellaan tärkeitä taitoja, joita tarvitaan arjessa niin kotona kuin sen ulkopuolellakin.

04.10.2018
18.00 - 20.30
Kuinka koira oppii? -luento 4.10.
Porvoo keskusta, Porvoo

Jos kurssikuvauksessa mainitaan, tulee monille kursseillemme osallistuvien ihmisten tulee osallistua ensin Kuinka koira oppii? – luennolle. Luennon teoriapaketti koiran oppimisesta toimii pohjana käytännön harjoituksiin. Teoriatietoa tarvitaan käytännössä, kun positiivisen vahvistamisen keinoin opetamme koirille haluttuja käytöksiä.

22.10.2018
18.00 - 18.45
Ohituskurssi 22.10.
Porvoo keskusta, Porvoo

Onnistuneet ohitukset tekevät koiran kanssa ulkoilusta mukavaa. Kurssilla harjoittelemme ennakoinnin ja oikea-aikaisen palkitsemisen avulla kiskomatta kulkemista ja ohituksia. Kurssin harjoitukset on näin helppo siirtää omille arkilenkeille ja nähdä, että edistymistä tapahtuu.


Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)