Kurssit ja luennot

Ilmoittautuminen kursseillemme on sitova. Tutustu Nuuskulan peruutusehtoihin ja tietosuojaselosteeseen.

Käytä ilmoittautumislomakkeella aina yhteystiedoissasi numeroa ja sähköpostia, joilla sinut tavoittaa! Jos ilmoittautuminen haluamallesi kurssille on suljettu, ota yhteyttä sähköpostilla ja jätä yhteystietosi odotuslistalle. Kun kurssikuvauksessa lukee ”Vieraileva kouluttaja/luennoija”, tarkoittaa se sitä, että kyseisen tilaisuuden järjestää joku muu taho kuin Nuuskula tiloissamme ja yhteys otetetaan suoraan järjestäjään. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kaikki hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveroa.

Kaikille kursseille ei voi osallistua juoksuaikaisen nartun kanssa. Varoaika on vähintään kolme viikkoa ja kiimasta on ilmoitettava kurssin järjestäjälle välittömästi. Jos kurssille osallistuminen peruuntuu tai keskeytyy kiiman vuoksi, tarjoamme vastaavat kurssikerrat tai paikan toisella kurssilla.

Koirien tulee olla terveitä ja rokotettuja suositusten mukaisesti. Poikkeuksena rokottamaton pentukurssilainen, joka ei voi kuitenkaan osallistua yhteisiin leikkihetkiin. Ulkomailta tuotujen koirien tulee olla Suomessa rokotettuja. Koira on aina omistajansa vastuulla – myös Nuuskulan kursseilla.

kurssit

kesäkuu 2019

Päiväys ja aika Kurssi/Luento Kuvaus
19.06.2019
19.00 - 21.00
Jäljestyskurssi
Porvoo, Porvoo

Jäljestäessään koira käyttää luontaisia taitojaan ja kuluttaa energiaansa. Jäljestäminen opettaa koiraa keskittymään ja lisää yhteisymmärrystä ohjaajan kanssa. Kurssilla tehdään ihmis- ja laahausjälkiä ja se sopii kaikenikäisille koirille.

26.06.2019 - 10.07.2019
17.30 - 20.30
Jaana Pohjola: Hihnakävely vuoropuheluksi - käytännön treenit
Nuuskula, Porvoo

Eläinkouluttaja Jaana Pohjola ohjaa käytännön treenejä, jotta hihnakävely koirasi kanssa olisi vuoropuhelua, jossa koirakin voi vaikuttaa. Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan treenikertaan, tarjolla kolme ajankohtaa.

heinäkuu 2019

Päiväys ja aika Kurssi/Luento Kuvaus
30.07.2019
17.30 - 19.45
Pentukurssi 30.7.
Haikkoo, Haikkoo

Kurssi alkaa luennolla, jossa käydään läpi koiranpennun ja nuoren koiran kehitysvaiheita sekä rauhoittavia signaaleja, mitä ne ovat ja miten niitä käytetään. Luennolta saa myös vasta koiran hankintaa pohtiva vankan tietopaketin. Kurssilla opetellaan tärkeitä käytännöntaitoja, jotka ovat pohjana tuleville koulutuksille ja tasapainoiseen koiranelämään.

syyskuu 2019

Päiväys ja aika Kurssi/Luento Kuvaus
27.09.2019
18.00 - 21.00
Koiratanssikurssi - Marjaana Lohivirran ohjauksessa
Nuuskula, Porvoo

Koiratanssikurssilla harjoitellaan lajin perusliikkeitä eli temppuja tai positioita, yhdistellään niitä ja tutustutaan musiikin käyttämiseen. Harjoituksia voidaan tehdä sekä freestyle- että heelwork to music – lajeihin. Kurssin pääohjaajana on pitkäaikainen koiratanssiharrastaja ja -tuomarikoulutettava, eläintenkouluttaja (AT) Marjaana Lohivirta.


Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)