Kurssit ja luennot

OSALLISTU NETTIKURSSILLE PERUSTAIDOT ELÄMÄÄN JA HARRASTUKSIIN

KORONATIEDOTE! NUUSKULAN KURSSITOIMINTA ON PYÖRÄHTÄMÄSSÄ KÄYNTIIN TOUKOKUUN AIKANA. PÄIVITÄMME ERILAISIA ARKITAITOKURSSEJA KOTISIVUILLE. KEVÄÄN JA KESÄN KURSSIT TULLAAN PITÄMÄÄN ULKONA. YKSITYISTUNTEJA VOIT TILATA KOULUTTAJILTAMME tiedotteet@nuuskula.fi.

Ilmoittautuminen kursseillemme on sitova. Tutustu Nuuskulan peruutusehtoihin ja tietosuojaselosteeseen.

Käytä ilmoittautumislomakkeella aina yhteystiedoissasi numeroa ja sähköpostia, joilla sinut tavoittaa! Jos ilmoittautuminen haluamallesi kurssille on suljettu, ota yhteyttä sähköpostilla ja jätä yhteystietosi odotuslistalle. Kun kurssikuvauksessa lukee ”Vieraileva kouluttaja/luennoija”, tarkoittaa se sitä, että kyseisen tilaisuuden järjestää joku muu taho kuin Nuuskula tiloissamme ja yhteys otetetaan suoraan järjestäjään. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kaikki hinnat sisältävät 24 % tai 10% arvonlisäveroa.

Kaikille kursseille ei voi osallistua juoksuaikaisen nartun kanssa. Varoaika on vähintään kolme viikkoa ja kiimasta on ilmoitettava kurssin järjestäjälle välittömästi. Jos kurssille osallistuminen peruuntuu, paikan toisella kurssilla tai jos kurssi keskeytyy kiiman vuoksi, pyrimme tarjoamaan vastaavat kurssikerrat samanlaisella tai jollain muulla kurssilla. Rahat palautetaan lääkärintodistuksella.

Koirien tulee olla terveitä ja rokotettuja suositusten mukaisesti. Poikkeuksena rokottamaton pentukurssilainen, joka ei voi kuitenkaan osallistua mahdollisiin yhteisiin leikkihetkiin. Ulkomailta tuotujen koirien tulee olla Suomessa rokotettuja. Koira on aina omistajansa vastuulla – myös Nuuskulan kursseilla.

kurssit

toukokuu 2020

Päiväys ja aika Kurssi/Luento Kuvaus
01.05.2020 - 30.06.2020
13.30 - 14.00
NETTIKURSSI - Perustaitoja elämään ja harrastuksiin

Ainutlaatuinen ammattikouluttajien nettikurssi, jonka materiaali on käytettävissäsi pysyvästi. Kurssimateriaalissa on yhteensä 30 aihetta, ja kaikista harjoituksista kirjalliset ohjeet ja videot, joita on jopa 39!

02.05.2020 - 30.06.2020
00.00
NETTIKURSSI - Tyytyväinen koiranpentu

Tästä alkaa matka koirasi parhaaksi kaveriksi! Eläinkoulutus-sivuston Tyytyväinen koiranpentu -nettikurssi Nuuskulan asiakkaille erikoishinnalla, tarkemmat ohjeet saat avaamalla tapahtumasivun.

kesäkuu 2020

Päiväys ja aika Kurssi/Luento Kuvaus
09.06.2020
17.30 - 18.15
Juniorikurssi 9.6.
Nuuskula, Porvoo

Kurssi koostuu viidestä harjoituskerrasta 6 kuukautta täyttäneille koirille tai Nuuskulan pentukurssin käyneille. Kurssilla opetellaan tärkeitä käytännön taitoja ja arkitottelevaisuutta, jotka luovat pohjan tasapainoiseen yhteiselämään koiran kanssa.

09.06.2020
19.00 - 21.00
Jäljestyskurssi 9.6.
Porvoo, Porvoo

Kurssi koostuu neljästä harjoituksesta pienryhmässä (maks. 4 koiraa) Porvoon maastoissa. Kokeilemme laahausjälkeä sekä ihmisjälkeä – lue tarkemmin avaamalla tapahtuma. Kurssi sopii kaikille koirille.

10.06.2020
17.30 - 18.15
Pentukurssi 10.6 (tvåspråkig)
Nuuskula, Porvoo

Viiden kerran kurssi pikkupennuille iältään 9 viikkoa – 6 kuukautta. Kurssilla opetellaan ensimmäisiä tärkeitä käytännön taitoja, jotka ovat pohjana tuleville koulutuksille ja tasapainoiseen koiranelämään.

10.06.2020
18.30
Agilityn alkeet (tvåspråkig)
Nuuskula, Porvoo

Agility on hauska ja vauhdikas laji. Alkeiskurssilla tutustutaan perusesteisiin, opitaan toimimaan yhdessä koirakkona ja vahvistetaan temppujen avulla koiran fysiikkaa.


Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)