Dobo-kurssi (jatko)

Päiväys ja aika
02.12.2019 klo 19.30 - 20.15

Tapahtumapaikka
Nuuskula


Jumpataan yhdessä!

Kurssi on tarkoitettu 6 kk täyttäneille koirille ja Dobon alkeiskurssin käyneille. Kurssilla vahvistetaan sekä koiran että ohjaajan syvää lihaksistoa dobo-pallojen avulla. Hyödynnämme myös tasapainotyynyjä ja puolipalloja. Hyvä lihaskunto ja vahvat syvät lihakset ennaltaehkäisee vammojen syntymistä. Dobossa koiran ja ohjaajan suhde vahvistuu, keskittymiskyky paranee ja tasapaino kehittyy.

Kurssi on lämpimässä sisätilassa Nuuskulassa (Mestarintie 27, Porvoo) kolmena peräkkäisenä maanantaina 2.-16.12. klo 19.30 – 20.15. Osallistua voi myös yksittäiselle harjoituskerralle hintaan 20eur/kerta (sis alv 10%). Ilmoita “koiran tiedot”-laatikkoon päivämäärä mille kerralle osallistut. Oikeus muutoksiin pidätetään. Maksuksi käyvät myös Smartum liikuntasetelit sekä ePassin sporttipassi – ilmoita näitä käyttäessäsi ”Koiran tiedot”-laatikossa.

Kurssin ohjaajana toimii Dobo-koulutusohjaaja ja eläintenkouluttaja (at) Kati Rossi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Täytä alla oleva ilmoittautumislomake, samalla hyväksyt peruutusehdot. Lisätietoja tiedotteet@nuuskula.fi sekä myös Kati p. 040 5010157

Ilmoittautuminen

60.00 €