Jaana Pohjola: Sujuva arki – kolmen luennon sarja

Päiväys ja aika
22.08.2019 - 05.09.2019 klo 17.30 - 19.30

Tapahtumapaikka
Nuuskula


Osa 1: Löydä hihnassa kulkemisen ilo – torstai 22.8. kello 17.30-19.30
Koiran kanssa lenkkeilyn pitäisi olla hauskaa ja palauttavaa toimintaa molemmille, sekä koiralle että omistajalle. Kuitenkin lenkkeilyyn liittyy paljon suuria odotuksia ja pettymyksiä, kun koira ei toimikaan kaikissa tilanteissa toivotulla tavalla. Pahimmillaan lenkkeily voi olla kuormittavaa ja siihen on vaikea löytää iloa. Hihnassa kulkemisen ilo löytyy realistisista odotuksista, selkeästä tavoitteesta ja siitä, etä pienikin edistys huomataan! Luennolla ja demossa käydään läpi yksinkertaisia harjoituksia, joiden avulla voit helposti, nopeasti ja tehokkaasti löytää lenkkeilyynne uutta iloa!

Osa 2: Opeta koira ottamaan vieraat maltilla vastaan – torstai 29.8. kello 17.30-19.30
Koira innostuu ovikellosta ja vieraista usein todella paljon. Innostuminen sinänsä on hyvä asia, mutta kaikki vieraat eivät pidä koiran tavasta tervehtiä. Koiralle voi opettaa monta erilaista tukitaitoa, joista on hyötyä kun vieraita tulee. Kun koira osaa ottaa vieraat vastaan maltilla, kaikkien stressi tilanteessa helpottuu ja jälleen kerran omasta koirasta voi olla ylpeä! Luennolla käydään läpi erilaisia tapoja valmistella koiraa vieraiden tuloon. Lisäksi harjoitukset käydään käytännössä läpi demokoiran kanssa.

Osa 3: Tee kynsien leikkaamisesta yhteistä laatuaikaa – torstai 5.9. kello 17.30-19.30
Usein toistuvat käsittelytoimenpiteet ovat erinomaisia paikkoja rakentaa hyvää suhdetta koiraan. Kynsien leikkaamisesta voi tehdä vuoropuhelua kaikenikäisten koirien kanssa, koiran asenteesta ja historiasta riippumatta. Koiran asennetta voi muuttaa, vaikka sillä olisi taustalla ikäviä kokemuksia kynsien leikkaamisesta. Kun harjoittelu tehdään koiralähtöisesti, opit tuntemaan koirasi yhä paremmin ja se oppii tuntemaan sinua paremmin – välillenne syntyy luottamusta! Luennolle ja käytännön demossa käydään läpi koiralähtöisen käsittelyn periaatteita niin, että osaat soveltaa niitä oman koirasi kanssa.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, täytä alla oleva ilmoittautumislomake. Samalla hyväksyt peruutusehdot. Merkitse ”Koiran tiedot”-laatikkoon mille luennoille osallistut (1, 2, 3). Koiran tietoja ei tarvitse täyttää. Hinta on 28,-/luento ja vahvistuksessa tulee tuo hinta. Lopullinen hinta laskulla määräytyy sen mukaan, kuinka monelle luennolle osallistut. Lisätietoja tiedotteet@nuuskula.fi sekä myös Tiina 040 517 6962

Jaana Pohjola on eläinten käytösneuvoja, joka ohjaa ihmisiä huomioimaan eläimet yksilöllisesti. Oppimiseen vaikuttavat oppimistilanteen lisäksi eläimen elinolosuhteet ja sen virikkeellisyys, lajityypilliset tarpeiden täyttyminen sekä eläimen psyykkinen hyvinvointi. Jaana on opiskellut eläinten käyttäytymistiedettä Portsmouthin yliopistossa ja on tuttu eläinkoulutus-sivustolta. Hän ohjaa asiakkaita ja luennoi eri puolilla Suomea

Ilmoittautuminen

28.00 €