Peruutusehdot

Ilmoittautumalla hyväksyt Nuuskulan sopimus- ja peruutusehdot:

Kursseille ja luennoille ilmoittautumiset tehdään mieluiten kotisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta. Saat ilmoittautumisesta automaattisen vahvistusviestin. Kurssin aloituskirje lähetetään kolme viikkoa ennen kurssia/luentoa antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai sen puuttuessa postitse. Aloituskirjeessä ilmoitetaan mm. maksuyhteystiedot, erillistä laskua ei tule. Pääsääntöisesti kurssimaksu erääntyy kaksi viikkoa ennen kurssin/luennon alkamisajankohtaa.

Mikäli asiakas peruu osallistumisensa viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin alkua, ei peruutuskuluja peritä. Jos kurssin alkuun on 14 – 7 vuorokautta, on peruutuskulu 50 % hinnasta ja tämän jälkeen 100 %. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti ja pyytää kuittaus perilletulosta. Laskun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi. Kurssiopetuksessa toisilta koirakoilta oppiminen ja ryhmässä häiriötekijät ovat osa oppimista, näin ollen kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään kolme. Jos kurssin järjestäjä peruu kurssin, palautetaan kurssimaksu asiakkaalle kokonaisuudessaan. Erikoiskursseilla peruutusehdot saattavat poiketa edellä mainitusta.

Kaikille kursseille ei voi osallistua juoksuaikaisen nartun kanssa. Varoaika on vähintään kolme viikkoa ja kiimasta on ilmoitettava kurssin järjestäjälle välittömästi. Jos kurssille osallistuminen peruuntuu tai keskeytyy kiiman vuoksi, tarjoamme vastaavat kurssikerrat tai paikan toisella kurssilla. Koirien tulee olla terveitä ja rokotettuja suositusten mukaisesti. Poikkeuksena pentukurssilainen, joka ei voi osallistua yhteisiin leikkihetkiin. Ulkomailta tuotujen koirien tulee olla Suomessa rokotettuja. Koira on aina omistajansa vastuulla – myös Nuuskulassa.
Oikeus muutoksiin pidätetään.