Treenit

Ilmoittautuminen treeneihin tiedotteet@nuuskula.fi.

Vuorotreenit
Tämä harjoittelumuoto sopii sinulle, joka teet epäsäännöllistä työaikaa, etkä pysty sitoutumaan säännöllisille iltakursseille tai olet eläkkeellä ja haluat osallistua koirasi kanssa ohjattuihin harjoituksiin. Vuorotreeneissä voit sisätiloissa harjoitella itse valitsemasi asiaa tai voimme miettiä yhdessä, mikä olisi kiva temppu, jonka voi yhdistää arkeen tai millä kohottaa koiran kuntoa. Vuoroja on aamulla ja iltapäivällä, joista voit valita sinulle sopivat viimeistään viikkoa ennen. Kurssikerta toteutuu, jos tulijoita on vähintään kaksi. Siinäpä hyvä syy ottaa kaveri mukaan, niin aina toteutuu! Jos tulet kaverin kanssa (ilmoittauduttava samalla kertaa) on hinta yhteensä vain 20,- / harjoituskerta. Hinta on 15,- yhdeltä. Nämä hinnat ovat voimassa marraskuun ja joulukuun harjoituksiin, vuodenvaihteen jälkeen hinnoittelu muuttuu kuukausihinnaksi.

Valitse listalta sopivat harjoituspäiväsi ja varmista paikkasi! Ilmoittaudu sähköpostilla tiedotteet@nuuskula.fi. Ilmoita samalla puhelinnumerosi, koiran nimi, syntymäaika, rotu/rodut ja sukupuoli sekä samalle treenikerralle tulevan kaverin vastaavat tiedot. Kirjoita myös, jos olet jo miettinyt, mitä haluat harjoitella.

TULOSSA UUSIA VUOROTREENEJÄ LÄHIAIKOINA
Ilmoittautuminen on sitova ja harjoituskerta vahvistetaan viikkoa ennen. Varatun treenivuoron peruutus onnistuu kuluitta viimeistään 48 tuntia aikaisemmin, tämän jälkeen täydet kulut. Lisätietoja sähköpostilla (yllä) tai p. 040 5176962/Tiina. Hinta maksetaan paikan päällä ja se sis. 24% alv.

Jäljestys
Tällä hetkellä ei treenejäNuuskulan jäljestyskurssin käyneille koirille ja niiden ohjaajille ohjattuja jatkoharjoituksia. Tarkoitus on lisätä koiran ohjaajien taitoihin mm. jälkien suunnittelua ja tarjota haastavampia jälkiä koiralle.

Jäljestystreeneihin paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
– ilmoita jälkitoiveesi mahdollisimman tarkkaan
– muista laittaa viestiin koiran nimen lisäksi puhelinnumerosi
– ilmoittaudu viimeistään 2 vrk ennen, jolloin päätetään, toteutuuko treenit
– saat vahvistuksen sähköpostivastauksena, jossa myös mahdollisia ohjeita ja paikka
– varatun paikan peruminen kuluitta onnistuu 2 vrk ennen treeniä

Jos Nuuskulan jäljestyskurssilla on vapaa paikka, ilmoitetaan tämä treeninä maininnalla ”kurssin yhteydessä”.

Jäljestystreenin hinta on 20,- ja maksetaan ohjaajalle käteisellä paikan päällä.

Treenit järjestetään, jos osallistujia on vähintään kaksi. Kovalla sateella tai tuulella emme treenaa, peruutuksesta ilmoitetaan tekstiviestillä samana päivänä.

nana