Koirankoulutus

Koulutusmenetelmämme perustuvat koiran käyttäytymisen ja elekielen tuntemukseen, ja siten koiran kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Ammattitaitoinen ohjaus pienryhmissä takaa yksilöllisen koulutuksen.

Koulutus lisää ihmisen oivalluksia kouluttamisesta, joka vahvistaa ihmisen ja koiran yhteispeliä. Oikean käytöksen positiivinen vahvistaminen tekee koirasta iloisen oppijan koko iäkseen.

Nuuskulan kursseja järjestetään pienryhmissä ympäri vuoden. Harjoituksista riippuen pidetään kurssikerta lämpimissä sisätiloissa (Raudoittajantie 3 H/4) tai ulkona lähialueella. Kaupunkiharjoituksia tehdään Porvoon katualueella sekä jäljestystä Porvoon lähimetsissä.

Kouluttajat ovat suorittaneet Opetushallituksen Eläintenhoitajan ammattitutkinnon eläintenkouluttamisen osaamisalalta ja ovat jäseninä Suomen Eläintenkouluttajat ry:ssä ja noudattavat sen eettisiä sääntöjä.

Nuuskulan kouluttajilta saa koulutusapua, jos sinulla on haasteita koiran kouluttamisessa, ryhmäkurssille osallistuminen ei onnistu tai tarvitset apua koiran käyttäytymisongelmissa. Koiran käytökseen liittyvät ongelmat hiertävät ihmisen ja koiran suhdetta ja ratkaisemattomina voivat johtaa suuriin haasteisiin.

Kursseja ja luentoja voi tilata myös yksityisesti ja tilauksesta rotu- ja harrastajaryhmille. Ota yhteyttä, kerro toiveesi ja pyydä tarjous.

Scroll to Top