Koirankoulutus

Koulutusmenetelmämme perustuvat koiran käyttäytymisen ja elekielen tuntemukseen, ja siten vaikuttavat koiran kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Ammattitaitoinen ohjaus pienryhmissä takaa yksilöllisen koulutuksen. Koulutus lisää ihmisen oivalluksia kouluttamisesta, joka vahvistaa ihmisen ja koiran yhteispeliä. Oikean käytöksen positiivinen vahvistaminen tekee koirasta iloisen oppijan koko iäkseen.

Nuuskulan kursseja järjestetään pienryhmissä ympäri vuoden. Harjoituksista riippuen pidetään kurssikerta lämpimissä sisätiloissa (Mestarintie 27) tai ulkona lähialueella. Kaupunkiharjoituksia tehdään Porvoon katualueella sekä jäljestystä Porvoon lähimetsissä.

Tiina on suorittanut keväällä 2012 Opetushallituksen virallisen Eläintenhoitajan ammattitutkinnon eläintenkouluttamisen osaamisalalta, jonka myötä hän on osoittanut vuosien saatossa kerätyn ammattitaitonsa.  Tiina on täysjäsenenä Suomen Eläintenkouluttajat ry:ssä ja noudattaa toiminnassaan yhdistyksen eettisiä sääntöjä.

Nuuskulasta saa koulutusapua, jos sinulla on tarvetta koiran käyttäytymisongelmiin. Koiran käytökseen liittyvät ongelmat hiertävät ihmisen ja koiran suhdetta ja ratkaisemattomina voivat johtaa suuriin haasteisiin.

Kursseja ja luentoja voi tilata myös yksityisesti ja tilauksesta rotu- ja harrastajaryhmille. Ota yhteyttä, kerro toiveesi ja pyydä tarjous.

20140514_151952