Apua ongelmakäyttäytymiseen

Koiran ongelmakäyttäytymiseen löytyy yleensä syy, johon voidaan vaikuttaa ja joka voidaan usein myös poistaa. Ongelman määrittelee koira, koiran huoltaja tai ympäristö. Toisinaan syyksi paljastuu kipu ja sen mahdollisuus tulee aina sulkea pois ennen muita käytännön toimia. Käyttäytymisongelmien syiden selvittämiseen ja ratkaisemiseen saat apua eläintenkouluttajan ammattitutkinnon suorittaneelta Tiinalta, jolla on vuosien kokemus erilaisten ongelmien ratkomisessa. Ongelma voi olla monitahoinen tai yksi opittu tapa. Ratkaisun löytämiseksi tehdään perusteellinen kartoitus siitä, mikä on johtanut epätoivottuun käytökseen.

Apua ongelmakäyttäytymiseen

Koiran ongelmakäyttäytymiseen löytyy yleensä syy, johon voidaan vaikuttaa ja joka voidaan usein myös poistaa. Ongelman määrittelee koira, koiran huoltaja tai ympäristö. Toisinaan syyksi paljastuu kipu ja sen mahdollisuus tulee aina sulkea pois ennen muita käytännön toimia. Käyttäytymisongelmien syiden selvittämiseen ja ratkaisemiseen saat apua eläintenkouluttajan ammattitutkinnon suorittaneilta Heidiltä ja Tiinalta. Ongelma voi olla monitahoinen tai yksi opittu tapa. Ratkaisun löytämiseksi tehdään perusteellinen kartoitus siitä, mikä on johtanut epätoivottuun käytökseen. Yhteenvetona laaditaan koiralle ja sen perheelle koulutusohjelma harjoituksineen. Samaa hinnastoa sovelletaan yksityiskoulutukseen, jos muuta ei sovita.

Hinnasto

Yksityiskonsultointi (aloituskäynti 1-2 tuntia) sekä lisäksi matkakorvaus 0,50€ / km
– klo 8.00 – 16.00 arkena 50€ / tunti
– klo 16.00 – 20.00 arkena 60€/ tunti
– viikonloppuisin ja pyhinä 70€ / tunti

Yksityiskonsultointiin sisälyy ensitapaamisen jälkeen tilannekatsaus 2-3 viikon ajan/kuluttua tapaamisesta puhelimitse tai sähköpostilla. Koulutusharjoitukset kirjallisesti 30,- lisäveloituksella. 

Jatkona lisäharjoitukset 35€ / 30 minuuttia (viikonloppuisin ja pyhinä 60€ / 30 min.) + matkakulut. Samaa hinnastoa noudatetaan kaikessa yksityiskoulutuksessa. Yksityiskoulutuksen jälkeen voi jatkaa osallistumalla kursseille ryhmäohjaukseen Nuuskulassa.

Puhelin- tai sähköpostikonsultointi 30€ / 30 minuuttia (minimiveloitus).

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

PERUUTUSEHDOT

sovitun ajan peruminen 48 tuntia aikaisemmin kuluitta, tai sen sattuessa maanantaille tai tiistaille, viimeistään perjantaina kello 16 mennessä. Tämän jälkeen 100% kulut.

 

Scroll to Top