Milloin

02.03.2020    
19.30 - 20.15

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

Tule tutustumaan agilityyn!

Kurssi on tarkoitettu 6 kk täyttäneille koirille.
Kurssilla harjoitellaan agilityn perustaitoja temppujen ja leikin avulla. Tutustutaan agilityn erilaisiin esteisiin kuten hyppyyn ja putkeen sekä harjoitellaan erilaisia ohjaustekniikoita. Kurssin aikana koiran ja ohjaajan välinen kontakti vahvistuu, koiran itseluottamus kehittyy ja kehonhallinta kasvaa.

Ennen kurssia tulee käydä ”Kuinka koira oppii?” luento, 1.3. kello 17. Luennon hinta yhdelle on 18,- ja lisähenkilön osallistumismaksu on 15,-. Luennolle ilmoittaudutaan erikseen.

Kurssi on lämpimässä sisätilassa
Nuuskulassa (Mestarintie 27, Porvoo) neljänä peräkkäisenä maanantaina 2.3 – 23.3. klo 19.30 – 20.15.. Jos osallistujia on enemmän kuin neljä, jaetaan osallistujat kahteen ryhmään. Oikeus muutoksiin pidätetään. Maksuksi käyvät myös Smartum liikuntasetelit sekä ePassin sporttipassi – ilmoita näistä käyttäessäsi ”Koiran tiedot”-laatikossa.

Kursen är tvåspråkig!

Kurssin ohjaajana toimii Kati Rossi agilityn SM-tason kilpaurheilija ja eläintenkouluttaja (AT). Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, täytä alla oleva ilmoittautumislomake. Samalla hyväksyt peruutusehdot. Lisätietoja tiedotteet@nuuskula.fi sekä myös Kati p. 040 5010157

Varaukset

Tässä tapahtumassa ei ole vapaita paikkoja jäljellä.

Scroll to Top