Milloin

12.05.2021    
19.00 - 19.45

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

Event Type

Tule tutustumaan agilityyn!

Kurssi on tarkoitettu 6 kk täyttäneille koirille ilman yläikärajaa. Kurssilla harjoitellaan agilityn perustaitoja temppujen ja leikin avulla. Tutustutaan agilityn erilaisiin esteisiin kuten hyppyyn ja putkeen sekä harjoitellaan erilaisia ohjaustekniikoita. Kurssin aikana koiran ja ohjaajan välinen kontakti vahvistuu, koiran itseluottamus kehittyy ja kehonhallinta kasvaa.

Kurssi on lämpimässä sisätilassa Nuuskulassa (Mestarintie 27, Porvoo) viitenä peräkkäisenä keskiviikkona 12.5. – 9.6. klo 19. Oikeus muutoksiin pidätetään. Maksuksi käyvät myös Smartum, Edenred sekä ePassi -liikuntaraha/setelit – ilmoita näistä käyttäessäsi ”Koiran tiedot”-laatikossa ja valitse maksutavaksi lasku. Kurssi on korkeintaan neljän koiran ryhmässä.

Kurssin ohjaajana Sanna Laatikainen, agilityn apuvalmentaja ja eläintenkouluttaja (AT). Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, täytä alla oleva ilmoittautumislomake. Samalla hyväksyt peruutusehdot. Lisätietoja tiedotteet@nuuskula.fi sekä myös Tiinalta p. 040 5176962

Varaukset

Tässä tapahtumassa ei ole vapaita paikkoja jäljellä.

Scroll to Top