Milloin

20.04.2022    
19.30 - 20.15

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

Event Type

Koiran peruskoulutus lisää sen hyvinvointia ja on hyväksi koiran kanssa eläville ihmisille ja ympäristölle. Suurin osa koirista elää ympäristössä, jossa on liikennettä, ihmisiä ja muita ärsykkeitä, joihin ihminen haluaa koiran suhtautuvan rennosti ja rauhallisesti. Harjoittelemalla koira oppii erilaisia arkitilanteita varten haluttuja käytöstapoja. Koiranomistaja voi mitata koiransa yhteiskuntataitoja osallistumalla Palveluskoiraliiton käyttäytymiskokeeseen. Kokeeseen saavat osallistua kaikki koirat, myös rekisteröimättömät. Vain koulutustunnuksen (BH) kokeesta saavuttaneet koirat saavat osallistua myöhemmin palvelus- ja pelastuskoirakokeisiin.

BH-tottiksen jatkokurssi sopii jatkoksi Nuuskulan alkeiskurssin käyneille tai jos olet vastaavia taitoja jo harjoitellut toisaalla. Vahvistetaan ja lisätään käyttäytymiskokeen eri osien harjoittelua. Näihin kuuluvat mm. seuraaminen, paikallaolon kestoa sekä luoksetuloa. Kurssilla harjoitellaan myös liikkeestä istumista sekä maahanmenoa. Sään ja aikataulun salliessa voidaan sopia jokin osa harjoituksista kaupunkiympäristössä.

BH-kurssi on yli 8 kk ikäisille koirille ilman yläikärajaa ja harjoituksia on koiran kanssa pienryhmässä (korkeintaan neljä koiraa)

kuusi kertaa keskiviikkoisin 20.4. – 25.5. kello 19.30 Nuuskulassa. Oikeus muutoksiin pidätetään. Kurssin ohjaajana on Minna Lindström, eläintenkouluttajan ammattitutkintoa suorittava pitkänlinjan pelastuskoiraharrastaja ja kasvattaja.

Ilmoittaudu oheisella ilmoittautumislomakkeella, jolloin hyväksyt Peruutusehtomme. Lisätietoja saat myös tiedotteet@nuuskula.fi tai Tiinalta 040 517 6962, jos mietit, onko tämä ennakkotaitoihisi sopiva kurssi.


Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Scroll to Top