Milloin

29.04.2020    
18.00 - 20.00

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

Näyttelijäkoulun harjoituksiin kuuluvat erilaiset elo- ja valokuvauksissa tarvittavat valmiudet. Kurssilla koira totutetaan moniin kuvauspaikkojen häiriöihin ja harjoitellaan temppuja, jotka ovat kuvauksissa avuksi. Koiran ja ohjaajan on hyvä tuntea nk. naksutinkoulutuksen eli ”sheippauksen” perusteet. Tähän on oma kurssinsa ennen näyttelijäkoulua, johon kannattaa osallistua, jos haluaa itse opetella uuden taidon ja koiralleen lyömättömän tavan oppia. Se sopii myös kertauskurssiksi tai on kiva kurssi ihan sellaisenaan. Jos olet kiinnostunut osallistumaan kurssille muun eläimen kuin koiran kanssa, ota yhteyttä.

Kurssi on Nuuskulassa ja alkaa Sari Paavilaisen (Koirakoulu Visiosta) luennolla keskiviikkona 29.4.20 kello 18 – n. 20 sekä harjoitukset Nuuskulan kouluttajan Tiina Korhosen ohjauksessa
seitsemän kertaa: to 7.5., ti 12.5., to 14.5., ti 19.5., ti 26.5., ti 2.6. ja to 4.6. aina kello 19.30

Kurssihinta pitää sisällään:
– 2 tunnin aloitusluennon 29.4., jolloin kuulet eläinnäyttelijöiden käytännön työstä ja pääset aloittamaan harjoitukset. Luennoitsijana on eläintenkouluttaja (at. 2010) Sari Paavilainen
– seitsemän yhden tunnin mittaista harjoittelukertaa
– valokuvauksen, mallikansiokuvan ja yhden painolaatuisen kuvatiedoston valitsemastasi kuvasta
– mahdollisuuden tilata kuvia ja kuvatuotteita kaikista kuvista erillistä korvausta vastaan
– Tuire Kaimion luennon Visiossa Nurmijärvellä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana
– jäsenyyden aktiivisessa Eläinnäyttelijäkoulun omassa Facebook-ryhmässä
– eturivin mahdollisuuden saada kuvauskeikkoja mainoksista ja elokuvista eläinnäyttelijärekisterin kautta (lue lisää alta)

Koulutuksen käyneet eläimet pääsevät Tuire Kaimion eläinnäyttelijärekisteriin, josta saattaa sopivan roolin löytyessä aueta ura eläinnäyttelijänä! Vastavia kursseja on järjestetty Nurmijärvellä Koirakoulu Visiossa jo useita. Syksyn 2019 ensimmäiseltä eläinnäyttelelijäkurssilta Nuuskulassa kolmen kurssilaisen koirat saivat keikan jo ennen kuin kurssi oli loppu! Keikkoja emme kuitenkaan voi taata, se riippuu ihan kysynnästä. Emme myöskään voi päättää, mikä eläin keikan saa, voimme ainoastaan laittaa rekisterin eläimet ehdolle, joista asiakas valitsee omaan näkemykseensä parhaiten sopivan eläimen. Eläinnäyttelijäkoulun käyneille on oma suljettu Facebook-ryhmä, jonka kautta hoidetaan ryhmän tiedotus ja ilmoitetaan mahdolliset työkeikat.

Tuire Kaimio (eläintenkouluttaja at 2010) on kouluttanut tuhansia eläimiä norsuista skorpioneihin ja lintuihin esiintymään erilaisissa rooleissa. Kaikessa koulutuksessa on aina keskiössä eläimen hyvinvointi ja tehtävän sopiminen kyseiselle eläimelle. Koulutus on tietenkin positiivista vahvistamista. Tuire on eläintenkouluttaja (at 2010), eläinnäyttelijöiden kouluttaja ja tietokirjailija.
Luennoitsija:
Sari Paavilainen, eläintenkouluttaja (at 2010), on toiminut oman työnsä ohessa eläinnäyttelijöiden kouluttajana koirien ja jokusen kissan kanssa elokuvissa ja mainoksissa. Kouluttanut mm. koiria, kissoja, lampaita, hevosia, kanoja, kaneja, karhuja, jääkarhua.
Kuvaaja:
Kouluttaja kurssilla:
Tiina Korhonen eläintenkouluttaja (at 2012), koira-alan yrittäjä vuodesta 2005 Nuuskula

Toivomukset osallistuville koirille:
– reipas ruokahalu on hyvä asia
– koira- ja ihmissosiaalisuus on etu
– oltava ”perusreipas”, kovin ujosta tai arasta eläimestä tuskin tulee näyttelijää
– eläimen on siedettävä ääniä kohtuullisen hyvin
SEKÄ omistajalle sheippaustaito katsotaan eduksi

Artikkeli Koiramme-lehdessä
Vision sivulla alareunassa myös videoita kurssin käyneiden keikoilta sekä linkki eläinnäyttelijärekisteriin.

Ilmoittautuminen oheisella ilmoittautumislomakkeella, jolloin hyväksyt Peruutusehtomme. Kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään viisi. Lisätietoja myös Tiina 040 517 6962 tai tiedotteet@nuuskula.fi.

Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Scroll to Top