Milloin

08.08.2019    
17.30 - 18.30

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

Esitaidot-harjoituksiin 8.8. kello 17.30 (hinta 20,- lisätään kurssihintaan) tulee osallistua, jos aloitat koirasi kanssa Koirakansalaisen peruskoulun 2. tai 3. kurssista eli et ole osallistunut peruskoulun 1. kurssille tai aiemmalta nimeltään Nuuskulan Pentukurssi.

Koirakansalaisen peruskoulu koostuu viidestä erillisestä neljän kerran kurssista, johon osallistutaan koiran iän tai ennakkotaitojen mukaan:
1. kurssi on pikkupennuille ikähaarukassa 2,5 – 6 kk.
2. kurssi on vähän vanhemmille pennuille ja nuorille koirille iältään 6 – 12 kk. – osallistu Esitaidot-harjoituksiin
3. kurssi on 1 vuoden täyttäneille koirille ilman yläikärajaa – osallistu Esitaidot-harjoituksiin
4. kurssille osallistuvalla koiralla on jo hyvät alkutaidot arkitottelevaisuudesta. Kurssilla harjoitellaan koiran yhteiskuntakelpoisuutta mittaavan Kiva koirakansalainen testin viittä ensimmäistä osaa: vieraan ihmisen hyväksyminen, koira istuu kauniisti silitettävänä, tutkiminen ja hoitaminen, vetämättä kävely sekä ihmisjoukon läpi kulkeminen
5. kurssi sisältää Kiva koirakansalainen -testissä testattavat viisi jälkimmäistä osaa: istuminen, maahanmeno ja paikalla pysyminen sekä luoksetulo, koirien kohtaaminen, koiran reaktio häiriöön ja omistajan odottaminen

Ilmoittautuminen Esitaidot-harjoituksiin tapahtuu lisäämällä ”Koiran tiedot” -laatikkoon ”osallistun 8.8. Esitaidot-harjoituksiin, kun ilmoittaudut haluamallesi Koirakansalaisen peruskoulun 2. tai 3. kurssille. Lisätietoja myös Tiina 040 517 6962 tai tiedotteet@nuuskula.fi.

Scroll to Top