Milloin

09.08.2022    
17.30 - 19.30

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Porvoo
Nuuskula, Porvoo

Event Type

Haussa koira etsii ilmavainulla ihmisen, joka on piiloutunut metsään. Hakuharrastus on hauskaa ja motivoivaa yhteistä tekemistä koirille ja ohjaajille. Hakukurssi on tarkoitettu hausta kiinnostuneille tai lajiharrastusta aloitteleville koirakoille. Haun alkeiskurssilla perehdymme ohjaajan ja koiran toimintaan maastossa ja se soveltuu johdatuksena hakuun kaikille koirille, rotuun ja ikään katsomatta. Osallistuvien tulee huomioida oma ja koiransa terveys niin, että metsässä kulkeminen ei tuota vaikeuksia. Kurssilla koirat toimivat maastossa yksitellen, joten myös autossa odottaminen on osa koiran kurssia. Kurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta hakutyöskentelystä vaan harjoitukset suunnitellaan koira- ja ohjaajakohtaisesti.

Kurssin aikana harjoittelemme hakutyöskentelyä sekä koiran palkitsemista ja hallintaa positiivista koulutustapaa käyttäen. Kurssi toimii pohjana myös pelastustaidoille maastossa liikuttaessa, painopisteen ollessa kuitenkin koko ajan koiran kanssa työskentelyssä sekä haussa.

Kurssi on Porvoon Kerkkoossa kuutena peräkkäisenä tiistaina 9.8. – 13.9. alkaen klo 17.30. Yksi kurssikerta kestää n. 2 tuntia ja tarvittaessa pidempäänkin. Haun alkeiskurssille otetaan enintään viisi koirakkoa ja toteutuu, jos osallistujia on kolme.

Ilmoittautuminen oheisella ilmoittautumislomakkeella, samalla hyväksyt peruutusehdot. Maksuna tälle kurssille käy myös liikuntaan tarkoitetut Smartumin, ePassin tai Edenredin henkilökohtaiset työnantajaedut – tällöin ilmoittaudutaan sähköpostilla. Lisätietoja tiedotteet@nuuskula.fi sekä myös Tiina 040 517 6962.

Kouluttajana kurssilla on Minna Lindström, eläintenkouluttaja (AT), porvoolainen pitkän linjan palveluskoiraharrastaja ja kasvattaja

Varaukset

Tässä tapahtumassa ei ole vapaita paikkoja jäljellä.

Scroll to Top