Milloin

10.08.2022    
18.30 - 19.15

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

Event Type

Tervetuloa harrastuslajien peruskurssille!

Harrastuslajien peruskurssi sopii ilman yläikärajaa yli 8 kuukauden ikäisille koirille, jonka kanssa etsit sopivaa harrastusta tai yhteistä puuhaa. Kurssi sopii koirakoille, joilla on alustavat perustaidot hallussa, tai ovat käyneet jonkin aiemman peruskurssin kuten Nuuskulan juniorikurssin. Kurssilla harjoitellaan yksittäisiä taitoja ja yhdistetään niitä pidemmiksi ketjuiksi kuten mm. seuraamista, sivulle tuloa, istumista yms. ja kurssi sopii monipuolisesti tulevien harrastusten pohjaksi, joita tarvitaan mm. tokoon/tottikseen, lintukoiraharrastuksiin, rally-tokoon, jne.

Kuuden kerran kurssi pidetään keskiviikkoisin 10.8. – 14.9.2022 klo 18.30. Ryhmäkoko on neljä koirakkoa ja yhden harjoituskerran kesto on 45 minuuttia. Ota yhteyttä, jos pohdit, onko tämä sopiva kurssi sinulle ja koirallesi. Oikeus muutoksiin pidätetään. Kurssin ohjaajana on Minna Lindström, eläintenkouluttajan ammattitutkinnon suorittanut pitkänlinjan pelastuskoiraharrastaja ja kasvattaja.

Ilmoittaudu oheisella ilmoittautumislomakkeella, jolloin hyväksyt Peruutusehtomme. Lisätietoja saat myös tiedotteet@nuuskula.fi tai Tiinalta 040 517 6962.


Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Scroll to Top