Milloin

10.01.2022    
17.45 - 18.30

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Porvoo
Nuuskula, Porvoo

Event Type

Suurin osa koiristamme ulkoilutetaan kytkettynä ja opettelemalla senkin saa sujumaan molempia osapuolia miellyttäväksi. Tämä on pentujen (4 – 9 kk) oma hihnakurssi ja se sopii myös lisäharjoituksena pentukurssin rinnalle tai jälkeen. Samoin kuin kaikki muutkin haluamamme taidot, kannattaa hihnassa kulkeminen opettaa omana taitonaan aloittaen helpoista harjoituksista. Kun pennun kanssa on harjoiteltu hihnassa kulkemista, saadaan ohituksetkin onnistumaan! On helpompi opettaa tapa toimia kuin opettaa ei-toivottu tapa pois. Kurssilla vahvistetaan kontaktia taluttimen molempien päiden välillä. Kurssilla harjoitellaan myös rauhoittumista ja osa harjoituksista tehdään yksitellen.

Käytännön kurssikertoja Nuuskulassa on kolmena peräkkäisenä maanantaina 10. – 24.1. kello 17.45. Kurssi on sisätiloissa Nuuskulassa korkeintaan neljän koiran ryhmässä.

Ilmoittautuminen oheisella ilmoittautumislomakkeella, samalla hyväksyt peruutusehdot. Lisätietoja tiedotteet@nuuskula.fi sekä myös Kati 040 501 0157 tai Tiina 040 517 6962


Varaukset

Tässä tapahtumassa ei ole vapaita paikkoja jäljellä.

Scroll to Top