Milloin

10.07.2019    
17.30 - 20.30

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

Hihnassa kulkeminen on jokapäiväistä toimintaa, johon voi liittyä joskus haasteita sekä ympäristön paineita. Hienoon hihnassakulkemiseen ei ole olemassa pikaratkaisuja, mutta muutamien perustaitojen avulla tilanteen saa helpommin hallintaan. Kun hihnakävely käännetään vuoropuheluksi, koira saa uusia työkaluja vaikuttaa itsekin lenkin kulkuun.

Tule puolen tunnin yksityistreeneihin hakemaan vinkit juuri teidän ongelmaan, olipa se sitten vetäminen, rähjääminen tai joku muu. Saat ideoita siihen, miten voit palkita koiraa lenkillä ilman nameja ja miten voit rakentaa juuri teille sopivaa tapaa kulkea hihnassa!

Mahdollisuus on vielä kesällä puolen tunnin yksityisharjoitukseen. Kurssilaiset voivat odottaessaan omaa vuoroaan tai sen jälkeen jäädä seuraamaan myös muiden harjoituksia.
Treenipäivä Nuuskulassa (Mestarintie 27): keskiviikko 10.7. kello 17.30 –

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä oheisella ilmoittautumislomakkeella. Samalla hyväksyt peruutusehdot. Lisätietoja tiedotteet@nuuskula.fi sekä myös Tiina 040 517 6962

Jaana Pohjola on eläinten käytösneuvoja, joka ohjaa ihmisiä huomioimaan eläimet yksilöllisesti. Oppimiseen vaikuttavat oppimistilanteen lisäksi eläimen elinolosuhteet ja sen virikkeellisyys, lajityypilliset tarpeiden täyttyminen sekä eläimen psyykkinen hyvinvointi. Jaana on opiskellut eläinten käyttäytymistiedettä Portsmouthin yliopistossa ja on tuttu eläinkoulutus-sivustolta. Hän ohjaa asiakkaita ja luennoi eri puolilla Suomea.

Varaukset

Tässä tapahtumassa ei ole vapaita paikkoja jäljellä.

Scroll to Top