Milloin

30.10.2022    
15.00 - 17.00

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Porvoo
Nuuskula, Porvoo

Event Type

Koira muodostaa maailmankuvansa hajujen kautta. Jäljestäessään koira käyttää luontaisia taitojaan ja kuluttaa energiaansa. Jäljestäminen opettaa koiraa keskittymään ja lisää yhteistyökykyä ohjaajan kanssa. Tämä kurssi koostuu kahdesta osasta, ihmis- ja laahausjäljestä (2+2). Kurssin kesto 4 x n. 2 tuntia. Koirat jäljestävät yksitellen ja sopii näin toisiin koiriin reagoiville koirillekin. Ihmisjäljellä koira seuraa ihmisen hajua maastossa. Laahausjäljellä koira seuraa hajua, joka erottuu maasta, jossa on laahattu esim. peuran sorkkaa, makkaranpalaa tai verta. Kurssi sopii kaikille koirille, jäljet tehdään koirakohtaisesti.

Kurssikertoja on neljänä peräkkäisenä sunnuntaina 30.10. – 20.11. kello 15. Oikeus muutoksiin pidätetään. Jäljestyskurssi on säästä riippuvainen – kurssin alku tai harjoituskerrat siirtyvät, jos on kova sade, tuuli tms. Kurssin ohjaajana on Tiina Harmoja, Nuuskulan kouluttaja ja eläintenkouluttaja (AT).

Ilmoittaudu kurssille täyttämällä alla olevat tiedot ja valitse maksutapa. Huomaa, että samalla hyväksyt peruutusehdot. Maksuna tälle kurssille käy myös liikuntaan tarkoitetut Smartumin, ePassin tai Edenredin henkilökohtaiset työnantajaedut – tällöin ilmoittaudutaan sähköpostilla. Lisätietoja tiedotteet@nuuskula.fi sekä myös Tiinalta 040 517 6962.

Varaukset

Tässä tapahtumassa ei ole vapaita paikkoja jäljellä.

Scroll to Top