Milloin

21.03.2021    
15.00 - 17.00

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Porvoo
Nuuskula, Porvoo

Koira muodostaa maailmankuvansa hajujen kautta. Jäljestäessään koira käyttää luontaisia taitojaan ja kuluttaa energiaansa. Jäljestäminen opettaa koiraa keskittymään ja lisää yhteistyökykyä ohjaajan kanssa. Tämä kurssi koostuu kahdesta osasta, ihmis- ja laahausjäljestä (2+2). Kurssin kesto 4 x n. 2 tuntia. Ihmisjäljellä koira seuraa ihmisen hajua maastossa. Laahausjäljellä koira seuraa hajua, joka erottuu maasta, jossa on laahattu esim. peuran sorkkaa, makkaranpalaa tai verta. Kurssi sopii kaikille koirille, jäljet tehdään koirakohtaisesti.

Kurssipäivät ovat neljänä peräkkäisenä sunnuntaina 7. – 28.3. kello 15. *Aloitus siitynyt lumitilanteen vuoksi nahdella viikolla eli 21.3. ja korvaavat kurssikerrat sovitaan* Jäljestyskurssi on aina säästä riippuvainen – jos maastossa on vielä lunta, aloitus siirtyy ja yksittäiset kurssikerrat siirtyy, jos on kova sade, tuuli tms.

Ilmoittaudu kurssille täyttämällä alla olevat tiedot. Huomaa, että samalla hyväksyt peruutusehdot. Lisätietoja tiedotteet@nuuskula.fi sekä myös Tiinalta 040 517 6962.

Varaukset

Tässä tapahtumassa ei ole vapaita paikkoja jäljellä.

Scroll to Top