Milloin

07.02.2020    
18.00 - 20.00

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

**Jos hiihtolomareissu osuu kurssille, järjestetään halukkaille korvauskerta! Ilmoita tästä varauksen yhteydessä.**

”Junnulle arkitaitoja ja onnistumisia”
Koirakansalaisen peruskoulun 2. ja 3. kurssit on tarkoitettu 6 kuukautta täyttäneille koirille. Nämä 2. ja 3. kurssit voidaan käydä missä järjestyksessä ne parhaiten omaan aikatauluusi sopii, sillä ne täydentävät toisiaan. Kursseille 2 ja 3 voi osallistua vaikka yhtä aikaa eli kahdelle kurssille viikossa. Kursseilla opetellaan tärkeitä käytännön taitoja ja arkitottelevaisuutta, jotka luovat pohjan tasapainoiseen yhteiselämään koiran kanssa arjessa ja harrastuksissa. Koirakansalaisen peruskoulu 2 ja 3 ovat jatkoa pikkupentujen kurssille (Koirakansalaisen peruskoulu 1).

Kurssi alkaa luennolla ”Kuinka koira oppii?” 7.2.2020 kello 18. Luento yhdelle sisältyy kurssihintaan, lisähenkilön osallistumismaksu on 15,-. Ilmoita lisähenkilöstä ”Koiran tiedot”-laatikossa. Jos olet osallistunut luennolle aiemmin, merkitse ilmoittautuessassi myös se (ja suunnilleen milloin), ja näin kurssihinnasta voidaan vähentää luentomaksun osuus. Luennon jälkeen Koirakansalaisen peruskoulun 2. tai 3. kurssi sisältää neljä kertaa käytännön harjoituksia (45 min).

Koirakansalaisen peruskoulu 2 -kurssin harjoitukset koiran kanssa ovat Nuuskulassa neljä kertaa tiistaisin 11.2. – 3.3. kello 18.30 Tälle kurssille osallistuvat saavat lisäksi käyttäjätunnukset Eläinkoulutuksen kattavaan pentumateriaaliin netissä. Materiaalista saat vankan tietopaketin, johon voi palata kurssin jälkeenkin. Materiaali on sama kuin pikkupentujen kurssilla (Koirakansalaisen peruskoulu 1).

Ilmoittaudu oheisella ilmoittautumislomakkeella, jolloin hyväksyt Peruutusehtomme. Merkitse ”Koiran tiedot” -laatikkoon, jos olet osallistunut ”Kuinka koira oppii?”-luennolle aikaisemmin tai osallistujia luennolle on useampi. Lisätietoja saat myös tiedotteet@nuuskula.fi tai Tiinalta 040 517 6962 tai Katilta 040 5010157.Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Scroll to Top