Milloin

09.01.2020    
18.00 - 18.45

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

”Junnulle arkitottelevaisuutta ja harrastuksia”
Koirakansalaisen peruskoulun 2. ja 3. kurssit on tarkoitettu koirille 6 kuukautta täyttäneille koirille. Nämä 2. ja 3. kurssit voidaan käydä missä järjestyksessä ne parhaiten omaan aikatauluusi sopii, sillä ne täydentävät toisiaan. Kursseille 2 ja 3 voi osallistua vaikka yhtä aikaa. Kursseilla opetellaan tärkeitä käytännön taitoja ja arkitottelevaisuutta, jotka luovat pohjan tasapainoiseen yhteiselämään koiran kanssa arjessa ja harrastuksissa. Koirakansalaisen peruskoulu 2 ja 3 ovat jatkoa pikkupentujen kurssille (Koirakansalaisen peruskoulu 1).

Kurssi alkaa luennolla ”Kuinka koira oppii?” 9.1.19 kello 18. Luento yhdelle sisältyy kurssihintaan, lisähenkilön osallistumismaksu on 18,-. Ilmoita lisähenkilöstä ”Koiran tiedot”-laatikossa. Jos olet osallistunut luennolle aiemmin, merkitse ilmoittautuessasi myös se (ja suunnilleen milloin), ja näin kurssihinnasta voidaan vähentää luentomaksun osuus. Luennon jälkeen Koirakansalaisen peruskoulun 2. tai 3. kurssi sisältää neljä kertaa käytännön harjoituksia (45 min).

Koirakansalaisen peruskoulu 3 -kurssin harjoitukset koiran kanssa ovat Nuuskulassa neljänä peräkkäisenä torstaina 16.1. – 6.2. kello 18. Tälle kurssille osallistuvat saavat lisäksi käyttäjätunnukset Eläinkoulutuksen kattavaan pentumateriaaliin netissä. Materiaalista saat vankan tietopaketin, johon voi palata kurssin jälkeenkin.

Ilmoittaudu oheisella ilmoittautumislomakkeella, jolloin hyväksyt Peruutusehtomme. Merkitse ”Koiran tiedot” -laatikkoon, jos olet osallistunut ”Kuinka koira oppii?”-luennolle aikaisemmin tai osallistujia luennolle on useampi. Lisätietoja saat myös tiedotteet@nuuskula.fi tai Tiinalta 040 517 6962 tai Katilta 040 5010157.Varaukset

Tässä tapahtumassa ei ole vapaita paikkoja jäljellä.

Scroll to Top