Milloin

23.04.2022    
10.00 - 14.00

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

Event Type

Hierontakurssi koostuu luento-osuudesta ja käytännön harjoituskerrasta pienryhmässä. Luennolla käydään läpi teoriaa mm. kivun tunnistamisesta ja hierontaotteista käytännön harjoituksia varten. Koiran tulee luennon ajaksi osata asettua häkkiin tai näköesteen taakse tai se voidaan tuoda Nuuskulaan luennon päätyttyä. Käytännön harjoitusten kautta opitaan hierontakäsittely, joka vaikuttaa kokonaisvaltaisesti, ja josta muodostuu säännöllisenä yksi koiran hyvinvoinnin peruspilareista. Kurssin ohjaaja on ammattitutkinnot suorittanut koirahieroja ja eläintenkouluttaja Tiina Harmoja, jolla on yli 15 vuoden kokemus näiden alojen yrittäjänä.

Kurssi alkaa teorialla lauantaina 23.4. kello 10 (kesto n 1,5 tuntia)
Käytännön harjoitus on 3-5 koiran pienryhmässä n. kello 11.45 – korkeintaan kello 14. asti

Koiran kanssa osallistuvalta hinta on 70,-. Kurssille voi osallistua kuunteluoppilaana, jolloin hinta on 45,-. Kuunteluoppilas jää luennon jälkeen ilman koiraa seuraamaan käytännön harjoituksia ja voi lisäksi tilata kurssin jälkeen noin tunnin mittaisen yksityisohjauksen joko Nuuskulassa tai koiran kotona (lisätään matkakulut 0,50€/km). Tämä sopii erityisesti koirille, joiden on hankala rauhoittua vieraassa paikassa ja/tai toisten koirien läsnä ollessa. Tällöin hinta on 90,- euroa (sisältäen kuunteluoppilaspaikan). Voit myös koota oman ryhmäsi – kysy tarjousta!

Jos ilmoittaudut kuunteluoppilaana, tee ilmoittautuminen sähköpostilla. Ilmoittaudu koiran kanssa kurssille oheisella ilmoittautumislomakkeella, jolloin hyväksyt Peruutusehtomme. Lisätietoja saat myös tiedotteet@nuuskula.fi tai Tiinalta 040 517 6962.

Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Scroll to Top