Milloin

19.11.2017    
10.00 - 14.00

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

Hierontakurssi koostuu luento-osuudesta ja käytännön harjoituskerrasta pienryhmässä. Luennolle voi tulla ilman koiraa ja koira tuodaan n. kello 12. Koira voi tulla mukaan luennolle, jos se pystyy asettumaan rauhassa häkkiin tai näköesteen taakse n. 2 tunnin ajaksi. Käytännön harjoitusten kautta opitaan lempeä käsittely, joka vaikuttaa kokonaisvaltaisesti, ja josta muodostuu säännöllisenä yksi koiran hyvinvoinnin peruspilareista. Kurssin ohjaaja on ammattitutkinnon suorittanut koirahieroja, Tiina Korhonen, jolla on yli 10 vuoden kokemus koirahierojayrittäjänä.

Kurssi alkaa luennolla sunnuntaina 19.11. kello 10 (kesto n. 2 tuntia, kahvitarjoilu)
Käytännön harjoitus on heti tämän jälkeen 3-5 koiran pienryhmässä kello 12 – 14.

Kurssi on myös mahdollista suorittaa yhteisluennon jälkeen yksityisesti joko koiran kotona tai Nuuskulassa. Tämä sopii erityisesti koirille, joiden on hankala rauhoittua vieraassa paikassa tai toisten koirien läsnä ollessa. Tällöin hinta on 100,- euroa edellyttäen kurssille osallistumista kuunteluoppilaana. Voit myös koota oman ryhmäsi – kysy tarjousta!

Kurssin luennolle voi osallistua 15,- eurolla. Jos ilmoittaudut ainoastaan luennolle, kirjoita koiran tieto-osioon: ”vain luento”.


Varaukset

Tässä tapahtumassa ei ole vapaita paikkoja jäljellä.

Scroll to Top