Milloin

16.01.2020    
19.00 - 19.45

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

Koirakansalaisen peruskoulun 4-kurssille osallistuvalla koiralla on jo alkutaidot arkitottelevaisuudesta. Koirakansalalaisen peruskoulu 4- ja 5-kursseille voit osallistua samanaikaisesti tai ”epäjärjestyksessä” (ensin 5 ja sen jälkeen 4), sillä kursseilla harjoitellaan koiran yhteiskuntakelpoisuutta mittaavan Kiva koirakansalainen testin kymmentä arvioitavaa osa-aluetta. 4-kurssilla viittä ensimmäistä osaa : vieraan ihmisen hyväksyminen, koira istuu kauniisti silitettävänä, tutkiminen ja hoitaminen, vetämättä kävely sekä ihmisjoukon läpi kulkeminen. Kurssilla viemme näitä taitoja edelleen koiran ennakkotaitojen mukaan. Tämä kurssi sopii Koirakansalaisen peruskoulu 2 ja 3 jatkoksi ja 5-kurssin rinnalle.

Kurssi koostuu neljästä harjoituskerrasta Nuuskulassa tai ulkona Porvoossa. Yhden harjoituskerran kesto on 45 min.
Kurssin harjoitukset ovat neljänä peräkkäisenä torstaina 16.1. – 6.2. kello 19

Bonuksena kurssilaiset voivat halutessaan ilman eri veloitusta osallistua kurssia edeltävälle ”Kuinka koira oppii?”-luennolle tai luennolle kurssin aikana.

Ilmoittaudu oheisella ilmoittautumislomakkeella, jolloin hyväksyt Peruutusehtomme. Lisätietoja myös Tiina 040 517 6962 tai tiedotteet@nuuskula.fi.

Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Scroll to Top