Milloin

10.01.2018    
17.45 - 20.00

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

Luento koiran oppimisesta ja kuinka voimme käyttää sitä hyväksemme opettaessamme koiraa. Kursseillemme osallistuvien ihmisten tulee osallistua Kuinka koira oppii? – luennolle. Poikkeuksena ovat Pentukurssi ja Koirahierontakurssi, joissa on omat luentonsa. Luennolta saatava tuhti teoriapaketti koiran oppimisesta sekä opettamisen lainalaisuuksista toimii pohjana käytännön harjoituksiin. Termit, kuten vahvistetiheys, ärsykekontrolli ja toiminnan aikaansaaminen, tulevat luennolla tutuiksi. Näitä tietoja tarvitaan käytännössä, kun positiivisen vahvistamisen keinoin opetamme koirille haluttuja käytöksiä.

Luennolle tulee osallistua, jos se on kurssikuvauksessa mainittu. Hintaan se sisältyy Arkitottelevaisuus-, pentuagility- ja agilityn peruskurssilla. Muiden kurssien osallistujat ilmoittautuvat erikseen luennolle. Myös pelkälle luennolle voi osallistua ja sen hinta hyvitetään, jos osallistut sitä edellyttävälle kursseille puolen vuoden sisällä. Vuoden sisällä luennolle osallistuneiden ei tarvitse tulla toistamiseen mutta halutessaan voivat osallistua luennolle veloituksetta toisenkin kerran.

Luentoja järjestetään vähintään kerran kuukaudessa ja pelkälle luennollekin osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ensisijalla ovat kuitenkin kursseille tulijat. Luennolla kahvitarjoilu, kesto reilut 2 tuntia sekä kysymyksiin varattu aika. luentohintaan sis. 24%alv.

Ilmoittautuminen oheisella ilmoittautumislomakkeella tai tiedotteet@nuuskula.fi. Lisätietoja myös Tiina 040 5176962 tai Heidi 040 5382003

Hinta: 15.00€ (sis. alv24%)

Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Scroll to Top