Milloin

23.04.2019    
17.30 - 20.00

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

Nuuskulan luento koiran oppimisesta on pohjana käytännön harjoituksiin, kun opetamme koiraa. Kursseillemme osallistuvien ihmisten tulee osallistua Kuinka koira oppii? – luennolle. Poikkeuksena ovat Pentu- ja Koirahierontakurssi, joissa on omat luentonsa. Luennolle tulee osallistua, jos se on kurssikuvauksessa mainittu. Hintaan se sisältyy Juniori- ja agilityn alkeiskurssilla. Muiden kurssien osallistujat ilmoittautuvat erikseen luennolle ja sen hinta hyvitetään, jos osallistuu em. kurssille puolen vuoden sisällä. Luennon käyneiden ei tarvitse osallistua toistamiseen mutta halutessaan voivat osallistua luennolle veloituksetta useamminkin.

Luennolta saatava tuhti teoriapaketti koiran oppimisesta sekä opettamisen lainalaisuuksista toimii pohjana käytännön harjoituksiin. Termit, kuten vahvistetiheys, ärsykekontrolli ja toiminnan aikaansaaminen, tulevat luennolla tutuiksi. Näitä tietoja tarvitaan käytännössä, kun positiivisen vahvistamisen keinoin opetamme koirille haluttuja käytöksiä.

Luentoja järjestetään noin kerran kuukaudessa ja pelkälle luennollekin osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ensisijalla ovat kursseille tulijat. Luennolla kahvitarjoilu, kesto reilut 2 tuntia sekä kysymyksiin varattu aika. luentohintaan sis. 24%alv.

Ilmoittautuminen oheisella ilmoittautumislomakkeella tai tiedotteet@nuuskula.fi. Lisätietoja myös Tiina 040 5176962 tai Heidi 040 5382003

Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Scroll to Top