Milloin

07.02.2020    
18.00 - 20.00

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

Luento koiran oppimisesta ja kuinka voimme käyttää sitä hyväksemme opettaessamme koiraa. Luennolta saatava tuhti teoriapaketti koiran oppimisesta sekä opettamisen lainalaisuuksista toimii pohjana käytännön harjoituksiin. Termit, kuten vahvistetiheys, ärsykekontrolli ja toiminnan aikaansaaminen, tulevat luennolla tutuiksi. Näitä tietoja tarvitaan käytännössä, kun positiivisen vahvistamisen keinoin opetamme koirille haluttuja käytöksiä.

Suurimmalle osalle kursseistamme osallistuvien ihmisten tulee osallistua Kuinka koira oppii? – luennolle. Luento kestää noin kaksi tuntia. Luento sisältyy Koirakansalaisen peruskoulu 2- ja 3-kursseihin. Luennosta saatavissa myös ruotsinkielinen tiivistelmä. Jos kurssikuvauksessa on mainittu, tulee luennolle osallistua. Jos luento on käytynä, vähennetään luentohinta kurssista.

Pelkälle luennolle voi osallistua ja sen hinta hyvitetään, jos osallistut sitä edellyttävälle kursseille puolen vuoden sisällä. Luentoja järjestetään vähintään kerran kuukaudessa ja pelkälle luennollekin osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ensisijalla ovat kuitenkin kursseille tulijat. Luennolla on kahvitarjoilu, kesto 2 tuntia sekä kysymyksiin varattu aika.

Ilmoittautuminen oheisella ilmoittautumislomakkeella ja lisätietoja tiedotteet@nuuskula.fi tai puhelimitse Tiina 040 5176962 tai Kati 0405010157

Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Scroll to Top