Milloin

27.04.2019    
12.00 - 16.00

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

Tuntuuko tutulta: ”Kyllä se kotona osaa”? Koulutuspäivässä paneudutaan arkiseen aiheeseen miksi koiran käytös ei tahdo muuttua palkitsemisesta huolimatta muualla. Mihin silloin tulee kiinnittää huomiota ja miten toimia, jotta koira oppisi arjen tilanteissa toimimaan halutulla tavalla kaikkialla.

Koulutuspäivä lauantaina 27.4. kello 12-16, joista ensimmäinen tunti on aiheen yksityiskohtiin tutustumista teoriassa ja loppupäivä käytännön harjoittelua koirien kanssa. Kurssille voi osallistua koiran kanssa (A) tai kuunteluoppilaana ilman koiraa (B).

Koulutuspäivä on suunnattu kaikille koirien kanssa tekemisissä oleville, ikään tai kokemukseen katsomatta.

Tuotteet ja hinnat:
A. 69,- koirakkopaikka *täynnä*
B. 41,- kuunteluoppilaspaikka *vapaana*

MERKITSE ilmoittautumiseen selvästi kirjaimella (A. tai B.), kumman tuotteen otat. Koiran tiedot tarvitaan vain, jos osallistut koiran kanssa. Jos varaat useamman paikan, täytä Koiran tiedot-laatikkoon toisen osallistujan tiedot. Vahvistus tulee 41,- eli kuunteluoppilaan hinnalla, lopullinen hinta määräytyy tuotteen (A tai B) mukaan. Kurssikirje ja lasku lähetetään n. 3 viikkoa ennen tapahtumaa ja lasku erääntyy 13.4. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella. Lisätiedot tiedotteet@nuuskula.fi tai Tiina puh. 0405176962.

Tommy Wiren
Eläintenkouluttaja (at 2010) ja konsultti Tommy Wiren on eläinkoulutuksen pitkän linjan ammattilainen. Hän on työskennellyt eläinkoulutuksen parissa lähes kolmenkymmenen vuoden ajan eläintenkouluttajana, konsulttina sekä valmentajana.

Tommyn erityisosaamisalueita ovat koirien kouluttamisen lisäksi villieläinten koulutus, ihmisten valmentaminen ryhmissä sekä yksilötasolla, luennoiminen ja koulutustekniikan workshopit (kanakurssit). Tommy on keskittynyt erityisesti työkoirien, avustajakoirien sekä eläinalan ammattilaisten kouluttamiseen. Häneltä on ilmestynyt yhteistyössä Päivi Romppaisen kanssa teokset Onnistu koirasi koulutuksessa (2013) ja Hienosti hihnassa (2014). Tommy on tuttu myös YLE:n TV-sarjoista Hienosti hihnassa (2010) ja Koiralle koti (2009).

Ammattitaitoaan Tommy kehittää jatkuvasti osallistumalla kansainvälisiin seminaareihin, tapaamalla yhteistyötahoja ympäri maailman sekä harjoittelemalla kouluttamista eri eläinlajeilla. Merkittäviä yhteistyötahoja Suomessa on ollut mm. Korkeasaaren eläintarha ja Winnova.

Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Scroll to Top