Milloin

16.02.2022    
17.30 - 18.30

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

Event Type

Kuuden kerran kurssi lintukoirarotuisille 4-10 kuukauden ikäisille pennulle. Kurssilla opetellaan erilaisia perustaitoja, jota lintukoiran pentu ja sen ohjaaja tarvitsee, mm. istuminen ja paikoillaan olo, seuraaminen, kontakti, luovuttaminen, poimiminen, rauhoittuminen, luopuminen, palkitseminen sekä hallintaa leikkimällä. Pyrimme tekemään yhteistyöstä pennun kanssa mahdollisimman hauskaan ja palkitsevaa. Jo hyvin pienenkin pennun kanssa voidaan saada alkuun lintukoiraharrastuksessa tarvittavia käytöksiä. Kurssi sopii aloitteleville tai epävarmoille ohjaajillekin.

Kurssille otetaan korkeintaan viisi osallistujaa. Harjoituksia lämpimissä sisätiloissa Nuuskulassa (Mestarintie 27, Porvoo) koiran kanssa on kuutena peräkkäisenä keskiviikkona 16.2. – 23.3.2022 kello 17.30. Kurssikerran kesto riippuen (3-5) osallistujamäärästä 45 – 60 minuuttia ja tarkentuu lähempänä kurssin alkua. Oikeus muutoksiin pidätetään.
Kouluttajana kurssilla on Ulla Ruistola, eläintenkouluttaja (at) ja käyttölinjaisten cockerspanielien kasvattaja (Kennel Ladysplit’s). Lisää tietoa Ullan taustasta löytyy Ullan kotisivuilta

Ilmoittaudu oheisella ilmoittautumislomakkeella, jolloin hyväksyt Peruutusehtomme. Lisätietoja saat myös tiedotteet@nuuskula.fi tai Tiinalta 040 517 6962.

Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Scroll to Top