Milloin

12.11.2019    
18.00 - 20.00

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

Näyttelijäkoulun harjoituksiin kuuluvat erilaiset elo- ja valokuvauksissa tarvittavat valmiudet. Kurssilla koira totutetaan moniin kuvauspaikkojen häiriöihin ja harjoitellaan temppuja, jotka ovat kuvauksissa avuksi. Koiran ja ohjaajan on hyvä tuntea nk. naksutinkoulutuksen eli ”sheippauksen” perusteet. Tähän on oma kurssinsa ennen näyttelijäkoulua 22.10. – 5.11. johon kannattaa osallistua, jos haluaa itse opetella uuden taidon ja koiralleen lyömättömän tavan oppia. Se sopii myös kertauskurssiksi tai on kiva kurssi ihan sellaisenaan. Jos olet kiinnostunut osallistumaan kurssille muun eläimen kuin koiran kanssa, ota yhteyttä.

Kurssi on Nuuskulassa tiistaisin 12.11. kello 18 – 20 (luento – Sari Paavilainen) sekä harjoitukset Nuuskulan kouluttajan ohjauksessa
viitenä peräkkäisenä tiistaina 19.11. – 17.12. aina kello 19.30 sekä vuodenvaihteen jälkeen kahtena tiistaina 7.1. ja 14.1. molemmat kello 19.30

Kurssihinta pitää sisällään:
– 2 tunnin aloitusluennon, jolloin kuulet eläinnäyttelijöiden käytännön työstä ja pääset aloittamaan harjoitukset. Luennoitsijana on eläintenkouluttaja (at. 2010) Sari Paavilainen Koirakoulu Visiosta
– seitsemän yhden tunnin mittaista harjoittelukertaa
– valokuvauksen, kesto noin 20 min, kuvaajana Jenni Kaurila Eläinten koulukuvauksesta
– mallikansiokuvan ja yhden painolaatuisen kuvatiedoston valitsemastasi kuvasta
– mahdollisuuden tilata kuvia ja kuvatuotteita kaikista kuvista erillistä korvausta vastaan
– Tuire Kaimion luennon (järjestetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana Visiossa)
– jäsenyyden aktiivisessa Eläinnäyttelijäkoulun omassa Facebook-ryhmässä
– eturivin mahdollisuuden saada kuvauskeikkoja mainoksista ja elokuvista eläinnäyttelijärekisterin kautta (lue lisää alta)

Koulutuksen käyneet eläimet pääsevät Tuire Kaimion eläinnäyttelijärekisteriin, josta saattaa sopivan roolin löytyessä aueta ura eläinnäyttelijänä! Vastavia kursseja on järjestetty Nurmijärvellä Koirakoulu Visiossa jo useita ja josta kevään 2015 ryhmä sai heti kolme keikkaa saman kevään aikana. Keikkoja emme kuitenkaan voi taata, se riippuu ihan kysynnästä. Emme myöskään voi päättää, mikä eläin keikan saa, voimme ainoastaan laittaa rekisterin eläimet ehdolle, joista asiakas valitsee omaan näkemykseensä parhaiten sopivan eläimen. Eläinnäyttelijäkoulun käyneille on oma suljettu Facebook-ryhmä, jonka kautta hoidetaan ryhmän tiedotus ja ilmoitetaan mahdolliset työkeikat.

Tuire Kaimio on kouluttanut tuhansia eläimiä norsuista skorpioneihin ja lintuihin esiintymään erilaisissa rooleissa. Kaikessa koulutuksessa on aina keskiössä eläimen hyvinvointi ja tehtävän sopiminen kyseiselle eläimelle. Koulutus on tietenkin positiivista vahvistamista.
Tuire on eläintenkouluttaja (at 2010), eläinnäyttelijöiden kouluttaja ja tietokirjailija.
Luennoitsija:
Sari Paavilainen, eläintenkouluttaja (at 2010), on toiminut oman työnsä ohessa eläinnäyttelijöiden kouluttajana koirien ja jokusen kissan kanssa elokuvissa ja mainoksissa. Kouluttanut mm. koiria, kissoja, lampaita, hevosia, kanoja, kaneja, karhuja, jääkarhua.
Kuvaaja:
Jenni Kaurila, Eläinten koulukuvaus
Kouluttaja kurssilla:
Tiina Korhonen eläintenkouluttaja (at 2012), koira-alan yrittäjä vuodesta 2005 Nuuskula

Toivomukset osallistuville koirille:
– reipas ruokahalu on hyvä asia
– koira- ja ihmissosiaalisuus on etu
– oltava ”perusreipas”, kovin ujosta tai arasta eläimestä tuskin tulee näyttelijää
– eläimen on siedettävä ääniä kohtuullisen hyvin
SEKÄ omistajalle sheippaustaito katsotaan eduksi

Artikkeli Koiramme-lehdessä
Vision sivulla alareunassa myös videoita kurssin käyneiden keikoilta.

Ilmoittautuminen oheisella ilmoittautumislomakkeella, jolloin hyväksyt Peruutusehtomme. Kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään viisi. Merkitse ”Koiran tiedot” -laatikkoon lisäksi, jos haluat maksaa kurssin kahdessa erässä 15.10. ja 30.10. Lisätietoja myös Tiina 040 517 6962 tai tiedotteet@nuuskula.fi.

Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Scroll to Top