Milloin

31.08.2022    
18.30 - 19.15

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

Event Type

Näyttelykurssi on kolmen kerran kurssi, jossa opetellaan koiran esittämistaitoja ja käsittelyä. Tutustutaan omaan koiraan koiranäyttelyn näkökulmasta, jossa on hyvä tiedostaa koiran ulkoiset vahvuudet ja myös heikkoudet, jotta voi antaa koirasta parhaan mahdollisen kuvan. Aikaa kehässä on vain muutama minuutti ja harjoittelemalla onnistutte. Näyttelytaidot ovat opetettavia asioita ja tärkeintä on se, että koirakin haluaa esiintyä ja olla sinun kanssasi ulkoisista häiriöistä välittämättä. Näyttelyitä varten koira opetetaan liikkumisen lisäksi seisomaan ryhdikkäänä ja edukseen. Koiran tulee myös antaa tuomarin lähestyä ja koskea itseään.

Kurssilla huomioidaan osallistujien tarpeet ja toiveet huomioon. Harjoitusten ohjaajana on Minna Lindström, eläintenkouluttaja (AT), pitkän linjan koiraharrastaja ja kasvattaja Porvoosta.

Näyttelykurssi on Nuuskulassa sisätiloissa kolmena keskiviikkona 31.8. – 14.9. kello 18.30-19.15. (Oikeus muutoksiin.) Maksimiosallistujamäärä on viisi koiraa, minimi kolme.

Lisätietoja sähköpostitse tiedotteet@nuuskula.fi tai puhelimitse 040 517 6962/Tiina.

Varaukset

Tässä tapahtumassa ei ole vapaita paikkoja jäljellä.

Scroll to Top