Milloin

22.02.2023    
19.30 - 20.15

Varaukset

60,00 €
Varaa nyt

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

Event Type

Näyttelykurssi on kolmen kerran kurssi, jossa opetellaan koiran esittämistaitoja ja käsittelyä. Tutustutaan omaan koiraan koiranäyttelyn näkökulmasta, jossa on hyvä tiedostaa koiran ulkoiset vahvuudet ja myös heikkoudet, jotta voi antaa koirasta parhaan mahdollisen kuvan. Aikaa kehässä on vain muutama minuutti ja harjoittelemalla onnistutte. Näyttelytaidot ovat opetettavia asioita ja tärkeintä on se, että koirakin haluaa esiintyä ja olla sinun kanssasi ulkoisista häiriöistä välittämättä. Näyttelyitä varten koira opetetaan liikkumisen lisäksi seisomaan ryhdikkäänä ja edukseen. Koiran tulee myös antaa tuomarin lähestyä ja koskea itseään.

Kurssilla huomioidaan osallistujien tarpeet ja toiveet huomioon. Harjoitusten ohjaajana on Minna Lindström, eläintenkouluttaja (AT), pitkän linjan koiraharrastaja ja kasvattaja Porvoosta.

Näyttelykurssi on Nuuskulassa sisätiloissa kolmena peräkkäisenä keskiviikkona 22.2. – 8.3. kello 19.30-20.15. (Oikeus muutoksiin.) Maksimiosallistujamäärä on viisi koiraa, minimi kolme.

Ilmoittaudu alla olevalla ilmoittautumislomakkeella ja valitsemalla sinulle sopiva maksutapa. Samalla hyväksyt Peruutusehdot. Lisätietoja saa sähköpostitse tiedotteet@nuuskula.fi tai puhelimitse 040 517 6962/Tiina.

Varaukset

Liput

60,00 €

Registration Information

Scroll to Top