Milloin

20.05.2022 - 22.06.2022    
18.00 - 18.15

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

Event Type

Lue teksti huolella ilmoittautumista varten

Näyttelytreenit ovat yksittäisiä harjoituksia, joissa opetellaan koiran esittämistaitoja ja käsittelyä. Tutustutaan koiraan koiranäyttelyn näkökulmasta, jossa on hyvä tiedostaa koiran ulkoiset vahvuudet ja myös heikkoudet, jotta voi antaa koirasta parhaan mahdollisen kuvan. Aikaa kehässä on vain muutama minuutti ja harjoittelemalla onnistutte. Näyttelytaidot ovat opetettavia asioita ja tärkeintä on se, että koira haluaa esiintyä ja olla sinun kanssasi ulkoisista häiriöistä välittämättä. Näyttelyitä varten koira opetetaan liikkumisen lisäksi seisomaan ryhdikkäänä ja edukseen. Koiran tulee myös antaa tuomarin lähestyä ja koskea itseään.

Treeneissä pyritään ottamaan osallistujien tarpeet ja toiveet huomioon. Harjoitusten ohjaajana on Minna Lindström, eläintenkouluttaja (AT), pitkän linjan koiraharrastaja ja kasvattaja Porvoosta.

Treenimahdollisuuksia on Nuuskulassa sisätiloissa tai ulkona. (Oikeus muutoksiin)

pe 20.5. klo 18.00 *1 paikka vapautui*

ke 1.6. klo 17.30

ke 15.6. klo 17.30

ke 22.6. klo 17.30

Yhden treenin kesto on 45 minuuttia ja hinta 15,-. Treenit maksetaan paikan päällä käteisellä tai MobilePaylla. Ilmoittautuminen on sitova, kuluton peruutus on tehtävä 2 vrk ennen treffejä. Maksimiosallistujamäärä on viisi koiraa, minimi kolme. Treenien toteutumisesta lähetetään vahvistus sähköposti aikatauluineen kaksi päivää aikaisemmin.

Voit osallistua yhdelle tai useammalle harjoituskerralle. Vie paikan varaus loppuun ostoskorin kautta. Ilmoittaudu täyttämällä lomake ja merkitse ”Koiran tiedot” -laatikkoon lisäksi KAIKKI harjoituskerrat, joille osallistut. Vahvistus tulee hinnalla 0,- ja treenihinta 15,- maksetaan paikan päällä käteisellä tai MobilePayllä. Lisätietoja sähköpostitse tiedotteet@nuuskula.fi tai puhelimitse 040 517 6962/Tiina.

Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Scroll to Top