Milloin

27.01.2023    
18.30 - 19.15

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

Event Type

Näyttelytreeni on yksittäinen harjoitus, jossa pääset tutustumaan koiran esittämistaitoihin näyttelyissä. Koiranäyttelyn näkökulmasta on hyvä tiedostaa koiran ulkoiset vahvuudet ja myös heikkoudet, jotta voi antaa koirasta parhaan mahdollisen kuvan. Aikaa tämän esittämiseen kehässä on vain muutama minuutti ja harjoittelemalla onnistutte. Näyttelytaidot ovat opetettavia asioita ja tärkeintä on se, että koira haluaa esiintyä ja olla sinun kanssasi ulkoisista häiriöistä välittämättä. Näyttelyitä varten koira opetetaan liikkumisen lisäksi seisomaan ryhdikkäänä ja edukseen. Koiran tulee myös antaa tuomarin lähestyä ja koskea itseään.

Treeneissä pyritään ottamaan osallistujien tarpeet ja toiveet huomioon. Harjoitusten ohjaajana on Minna Lindström, eläintenkouluttaja (at), pitkän linjan koiraharrastaja ja kasvattaja Porvoosta.

Treenit on Nuuskulassa sisätiloissa perjantaina 27.1. kello 18.30. Seuraavalla viikolla alkaa kolmen kerran näyttelykurssi, jossa harjoitellaan lisää – harjoitus tekee mestarin.

Yhden treenin kesto on 45 minuuttia ja hinta 20,-. Treenit maksetaan paikan päällä käteisellä tai MobilePaylla. Ilmoittautuminen on sitova, kuluton peruutus on tehtävä viim. 2 vrk ennen treenejä (keskiviikkona), jonka jälkeen täydet kulut. Maksimiosallistujamäärä on viisi koiraa, minimi kolme. Treenien toteutumisesta lähetetään sähköposti torstaina.

Ilmoittaudu täyttämällä lomake. Vahvistus tulee hinnalla 0,- ja treenihinta 20,- maksetaan paikan päällä. Lisätietoja sähköpostitse tiedotteet@nuuskula.fi tai puhelimitse 040 517 6962/Tiina.

Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Scroll to Top