Milloin

15.12.2021 - 05.01.2022    
10.00 - 18.15

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

Event Type

*Lue teksti huolella*

Näyttelytreenit ovat yksittäisiä harjoituksia, joissa opetellaan koiran esittämistaitoja ja käsittelyä. Tutustutaan koiraan koiranäyttelyn näkökulmasta, jossa on hyvä tiedostaa koiran ulkoiset vahvuudet ja myös heikkoudet, jotta voi antaa koirasta parhaan mahdollisen kuvan. Aikaa kehässä on vain muutama minuutti ja harjoittelemalla onnistutte. Näyttelytaidot ovat opetettavia asioita ja tärkeintä on se, että koira haluaa esiintyä ja olla sinun kanssasi ulkoisista häiriöistä välittämättä. Näyttelyitä varten koira opetetaan liikkumisen lisäksi seisomaan ryhdikkäänä ja edukseen. Koiran tulee myös antaa tuomarin lähestyä ja koskea itseään.

Treeneissä pyritään ottamaan osallistujien tarpeet ja toiveet huomioon. Harjoitusten ohjaajana on Minna Lindström, eläintenkouluttajan ammattitutkintoa opiskeleva pitkän linjan koiraharrastaja ja kasvattaja Porvoosta.

Treenimahdollisuuksia on loppuvuodesta Nuuskulassa sisätiloissa

  • la 18.12. kello 10
  • ti 28.12. kello 17.30
  • ke 5.1. kello 17.30.

Yhden treenin kesto on 45 minuuttia ja hinta 15,-. Treenit maksetaan paikan päällä käteisellä tai MobilePaylla. Ilmoittautuminen on sitova, kuluton peruutus on tehtävä 3 vrk ennen treffejä (keskiviikkona). Maksimiosallistujamäärä on viisi koiraa, minimi kolme. Treenien toteutumisesta lähetetään sähköposti torstaina.

Voit osallistua yhdelle tai useammalle harjoituskerralle. Ilmoittaudu täyttämällä lomake ja merkitse ”Koiran tiedot” -laatikkoon lisäksi myös mille harjoituskerroille osallistut. Vahvistus tulee hinnalla 0,- ja treenihinta 15,- maksetaan paikan päällä. Lisätietoja sähköpostitse tiedotteet@nuuskula.fi tai puhelimitse 040 517 6962/Tiina.

Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Scroll to Top