Milloin

24.02.2023    
19.00 - 20.00

Varaukset

139,00 €
Varaa nyt

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

Event Type

Kurssilla koira pääsee käyttämään luontaista taitoaan nenähommissa, joita on tähän aikaan vuodesta kiva tehdä sisällä. Kurssi koostuu sisällä tehtävistä harjuerotteluharjoituksista Nuuskulassa. Sisäharjoituksissa opetetaan koira tunnistamaan ja ilmaisemaan valitsemasi haju – esim. teen, nosework-harrastuslajin eukalyptushaju tai tulevia sienestysretkiä varten jonkin sienen haju. Kaikki koirat iästä riippumatta voivat tehdä kurssiin liittyviä harjoituksia. Yhdessä tekeminen, oivaltaminen ja nenän käyttö aktivoivat ja virikkeistävät koiraasi ja näin vaikuttavat sen hyvinvointiinkin. Energiaa kuluttavia harjoituksia voi tehdä kotona pienissäkin tiloissa, kun sää ei suosi ulkoilua tai olet itse vaikka toipilaana. Kurssi koostuu kuudesta harjoituskerrasta (45-60 min. riippuen osallistujamäärästä) korkeintaan neljän koiran ryhmässä. Kurssilla ihmiset seuraavat harjoituksia, kun koirat harjoittelevat yksitellen. Muut koirat odottavat vuoroaan autossa tai sisälläkin, jos pysyvät näköesteen takana rauhallisina häiritsemättä harjoittelevaa koiraa. Tästä päätetään kurssilla osallistuvien koirien mukaan.

Kurssipäivät ovat sisätiloissa Nuuskulassa kuusi kertaa: peräkkäiset perjantait 24.2. – 24.3. kello 19 sekä viimeinen kerta torstaina 30.3. kello 19.30. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Ilmoittautuminen oheisella ilmoittautumislomakkeella, samalla hyväksyt peruutusehdot. Lisätietoja tiedotteet@nuuskula.fi sekä myös Tiinalta 040 517 6962.

Varaukset

Liput

139,00 €

Registration Information

Scroll to Top