Milloin

21.04.2022    
18.30 - 20.30

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

Event Type

Kurssilla koira pääsee käyttämään luontaista taitoaan nenähommissa. Kurssi koostuu sisällä tehtävistä harjuerotteluharjoituksista (5 kertaa) Nuuskulassa. Sisäharjoituksissa opetetaan koira tunnistamaan ja ilmaisemaan valitsemasi haju – esim. teen, nosework-harrastuslajin eukalyptushaju tai tulevia sienestysretkiä varten jonkin sienen haju. Kaikki koirat iästä riippumatta voivat tehdä kurssiin liittyviä harjoituksia. Yhdessä tekeminen, oivaltaminen ja nenän käyttö aktivoivat ja virikkeistävät koiraasi ja näin vaikuttavat sen hyvinvointiinkin. Energiaa kuluttavia harjoituksia voi tehdä kotona pienissäkin tiloissa, kun sää ei suosi ulkoilua tai olet itse vaikka toipilaana. Kurssi koostuu viidestä harjoituskerrasta (45-60 min. riippuen osallistujamäärästä 3-4) korkeintaan neljän koiran ryhmissä. Kurssilla ihmiset seuraavat harjoituksia, kun koirat harjoittelevat yksitellen. Muut koirat odottavat vuoroaan autossa tai sisälläkin, jos pysyvät rauhallisina häiritsemättä harjoittelevaa koiraa. Päätetään kurssilla osallistujien mukaan.

Kurssipäivät ovat torstaisin sisätiloissa Nuuskulassa viisi kertaa 21.4. – 19.5.

ryhmä I kello 18.30 ja ryhmä II kello 19.30. Oikeus muutoksiin pidätetään. Ryhmäläisille voidaan lisäksi järjestää myöhemmin kesällä toiveiden mukaan kolmen kerran metsäharjoitus, jossa jäljestetään ihmistä tai etsitään sisäharjoituksissa opetellun sienen haju maastossa.

Ilmoittautuminen oheisella ilmoittautumislomakkeella, samalla hyväksyt peruutusehdot. Merkitse toiveesi ryhmästä pyydettyjen tietojen lisäksi ”Koiran tiedot”- laatikkoon. Toiveet täytetään ilmoittautumisjärjestyksen mukaan. Lisätietoja tiedotteet@nuuskula.fi sekä myös Tiinalta 040 517 6962.

Varaukset

Tässä tapahtumassa ei ole vapaita paikkoja jäljellä.

Scroll to Top