Milloin

29.08.2022    
17.30 - 18.30

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

Event Type

Kurssilla koira pääsee käyttämään luontaista taitoaan nenähommissa. Kurssi koostuu sisällä tehtävistä harjuerotteluharjoituksista (6 kertaa) Nuuskulassa. Sisäharjoituksissa opetetaan koira tunnistamaan ja ilmaisemaan valitsemasi haju – esim. teen, nosework-harrastuslajin eukalyptushaju tai tulevia sienestysretkiä varten jonkin sienen haju. Kaikki koirat iästä riippumatta voivat tehdä kurssiin liittyviä harjoituksia. Yhdessä tekeminen, oivaltaminen ja nenän käyttö aktivoivat ja virikkeistävät koiraasi ja näin vaikuttavat sen hyvinvointiinkin. Energiaa kuluttavia harjoituksia voi tehdä kotona pienissäkin tiloissa, kun sää ei suosi ulkoilua tai olet itse vaikka toipilaana. Kurssi koostuu kuudesta harjoituskerrasta (45-60 min. riippuen osallistujamäärästä) korkeintaan neljän koiran ryhmässä. Kurssilla ihmiset seuraavat harjoituksia, kun koirat harjoittelevat yksitellen. Muut koirat odottavat vuoroaan autossa tai sisälläkin, jos pysyvät rauhallisina häiritsemättä harjoittelevaa koiraa. Tästä päätetään kurssilla osallistuvien koirien mukaan.

Kurssipäivät ovat maanantaisin sisätiloissa Nuuskulassa kuusi kertaa maanantaisin 29.8. – 3.10. kello 17.30. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Ilmoittautuminen oheisella ilmoittautumislomakkeella, samalla hyväksyt peruutusehdot. Lisätietoja tiedotteet@nuuskula.fi sekä myös Tiinalta 040 517 6962.

Varaukset

Tässä tapahtumassa ei ole vapaita paikkoja jäljellä.

Scroll to Top