Milloin

02.05.2020 - 30.06.2020    
00.00

Tänä poikkeusaikana emme terveyssyistä järjestä ryhmäohjauksia ja kuitenkin moni on hankkinut pennun myös nyt. Pikkupentuaikana aloitettavat harjoitukset ovat tärkeitä niin itse pennulle kuin teidän tulevalle yhteiselle taipaleellennekin. Yhteistyökumppanimme elainkoulutus.fi -sivuston eläinkouluttaja Jaana Pohjola tarjoaa Nuuskulan asiakkaille kattavaa pentukurssia erikoishinnalla 49,- (norm.59,-). Kurssi toteutetaan itseopiskeluna, eli ostaessasi kurssin, saat heti kaikki materiaalit käyttöön ja saat omaan tahtiin opiskella!

Osta verkkokurssi täältä Eläinkoulutuksen Pentukurssi lisäämällä tuote koriin. Kirjoita koodi ”nuuskula” (ilman lainausmerkkejä) kohtaan KUPONGIN KOODI ja klikkaa KÄYTÄ KUPONKI. Tällöin hinta muuttuu 49€, jonka jälkeen voit siirtyä kassalle. Anna lomakkeen pyytämät tiedot. Jos et ole aiemmin käyttänyt elainkoulutus.fi -sivuja, pyytää se myös käyttäjätunnuksen (etunimi tai vast.) ja salasanan. Näiden tietojen avulla pääset katsomaan materiaalia miltä laitteelta vain.

Onnistumisia kotiharjoituksiin! Voit halutessasi sopia Nuuskulan kouluttajan kanssa yksityisajan, jossa voit saada kommentteja harjoituksistanne videoimalla niitä ja lähettämällä esim. whatsapin välityksellä. Sovi tästä erikseen lähettämällä sähköpostia yhteystietolomakkeella

Scroll to Top