Milloin

10.01.2021    
12.00 - 13.00

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

Nosework on rantautunut vauhdilla suomalaisten koirien aktivointi- ja harrastusmuodoksi. Sitä voivat harjoitella kaikki koirat iästä riippumatta. Koira pääsee käyttämään luontaista taitoaan nenähommissa. Alkeiskurssilla koiralle opetetaan tunnistamaan eukalyptuksen haju ja sen etsiminen sisätiloissa. Harjoituksia voi tehdä kotona pienissäkin tiloissa tai kun sää ei suosi ulkoilua tai olet itse sairaana. Kurssi koostuu viidestä harjoituskerrasta (á 60 minuuttia) korkeintaan viiden koiran ryhmissä. Ryhmät voidaan osallistujamäärän mukaan jakaa myös neljän koiran ryhmiin, á 45 minuuttia. Koirat harjoittelevat tilassa yksi kerrallaan. Hinta sisältää yhden eukalyptusuutepullon.

Kurssi on Nuuskulassa viitenä peräkkäisenä sunnuntaina 10.1. – 7.2.2021 kello 12 (uusi ryhmä, toteutuu) sekä kello 13 *täynnä*. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Kurssin ohjaajana on eläintenkouluttaja (at) ja lajin harrastaja sekä arkitottelevaisuus-, agility-, kilpatottelevaisuus- ja rally-tokokoulutusohjaaja Sanna Laatikainen. Ilmoittaudu oheisella ilmoittautumislomakkeella, jolloin hyväksyt Peruutusehtomme. Lisätietoja saat myös tiedotteet@nuuskula.fi tai Tiinalta 040 517 6962

Varaukset

Tässä tapahtumassa ei ole vapaita paikkoja jäljellä.

Scroll to Top