Milloin

05.08.2020    
18.00 - 20.00

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

Nosework-ylituomari, eläintenkouluttaja (AT, YTM, CBATI) Miira Hellstenin yksittäiset teematreenit starttaavat Nuuskulassa (Mestarintie 27, Porvoo) keskiviikkona 5.8. kello 18. Treeni-illat on tarkoitettu möllitasoisista kolmosluokan kisaajiin, kunhan osallistuja osaa ainakin Noseworkin alkeet.

Treeniaika on koirien määrästä (3-5) riippuen 1,5-2 tuntia sisältäen etsintäalueisiin tutustumisen ja ohjeistuksen koko ryhmälle treenien alussa. Harjoitukset tehdään aina yksi koira kerrallaan. Ryhmiä on mahdollista muodostaa kaksi – toinen kello 20. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Ilmoittaudu treeneihin
täyttämällä alla olevaan lomakkeeseen tiedot. Kirjoitathan mahdollisimman laajasti ilmoittautumisen yhteydessä ”Koiran tiedot”-laatikkoon pyydettyjen tietojen lisäksi osaamistasostanne, jotta Miira osaa räätälöidä teille ja ryhmälle mahdollisimman sopivat treenit. Jos mietit osaamistasoanne eli sovitko ryhmään, ota rohkeasti yhteyttä Miiraan miira@heiluvahanta.fi, niin mietitään yhdessä. Treeneihin ei voi osallistua sairaana tai jos koiralla on juoksuaika. Infokirje ja lasku lähetetään viim. maanantaina 3.8. Lisätietoja käytännön järjestelyistä saat tiedotteet@nuuskula.fi. Ilmoittautuminen on sitova.

Mahdollisuuksien mukaan treenaajat auttavat toisiaan (jos epidemiatilanne sallii) mm. kuvaamaan kullekin koiralle treenistään videon kotiopiskelua varten ja tällöin perustamme whatsup-ryhmän, jossa jaamme treenaajien kesken treenivideot, jotta opiskelu voi jatkua videoita katsomalla ja kommentoimalla positiivisessa hengessä. Jos osallistuja ei halua jakaa videotaan tai osallistua whatsupiin, tämä tottakai huomioidaan. Suunnitteilla on lisää yksittäisiä treenejä kerran kuussa keskiviikkoiltaisin.

Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Scroll to Top