Milloin

09.12.2020    
19.30 - 20.45

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

Nosework-ylituomari ja eläintenkouluttaja (AT, YTM, CBATI) Miira Hellstenin yksittäiset teematreenit Nuuskulassa (Mestarintie 27, Porvoo) keskiviikkona 9.12. kello 18 (täynnä) ja kello 19.30. Treenit on tarkoitettu möllitasoisista kolmosluokan kisaajiin, kunhan osallistuja osaa ainakin Noseworkin alkeet.

Treeniaika on koirien määrästä (3-4) riippuen n. 1 tunti 15 min. sisältäen etsintäalueisiin tutustumisen ja ohjeistuksen koko ryhmälle treenien alussa. Harjoitukset tehdään aina yksi koira kerrallaan.
RYHMÄ I kello 18-19.15 *täynnä*
RYHMÄ II kello 19.30- *täynnä*
Oikeus muutoksiin pidätetään.

Ilmoittaudu treeneihin täyttämällä alla olevaan lomakkeeseen tiedot. Kirjoitathan mahdollisimman laajasti ilmoittautumisen yhteydessä ”Koiran tiedot”-laatikkoon pyydettyjen tietojen lisäksi osaamistasostanne, jotta Miira osaa räätälöidä teille ja ryhmälle mahdollisimman sopivat treenit. Jos mietit osaamistasoanne eli sovitko ryhmään, ota rohkeasti yhteyttä Miiraan miira@heiluvahanta.fi, niin mietitään yhdessä. Treeneihin ei voi osallistua sairaana tai jos koiralla on juoksuaika. Infokirje ja lasku lähetetään sähköpostilla. Lisätietoja käytännön järjestelyistä saat tiedotteet@nuuskula.fi. Ilmoittautuminen on sitova.

Jos ilmoittaudut samalla kerralla useampaan syksyn treeniin (maksu yhdellä laskulla), on hinta yhdelta harjoitukselta 29,-. Syksyn muut teematreenit löytyvät kurssilistalta aikajärjestyksessä. Voit ilmoittautua useammalle harjoituskerralle yhdellä lomakkeen täytöllä lisäämällä muut harjoituspäivämäärät ”Koiran tiedot”-laatikossa. Vahvistus tulee tällä 34,- hinnalla, oikea hinta laskulla.

Mahdollisuuksien mukaan treenaajat auttavat toisiaan (jos epidemiatilanne sallii) mm. kuvaamaan kullekin koiralle treenistään videon kotiopiskelua varten ja tällöin perustamme whatsup-ryhmän, jossa jaamme treenaajien kesken treenivideot, jotta opiskelu voi jatkua videoita katsomalla ja kommentoimalla positiivisessa hengessä. Jos osallistuja ei halua jakaa videotaan tai osallistua whatsupiin, tämä tottakai huomioidaan.

Varaukset

Tässä tapahtumassa ei ole vapaita paikkoja jäljellä.

Scroll to Top