Milloin

20.05.2022    
19.00 - 20.15

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

Event Type

”Tule kanssani leikkimään!” *Lue teksti tarkoin ilmoittautumista varten*

Pentutreffit on tarkoitettu 16 viikon – 5 kuukauden ikäisille pennuille, jotka ovat saaneet tehosteroketteet. Yhden treffikerran hinta on 10,- ja kesto 30 minuuttia. Maksu suoritetaan käteisellä tai MobilePaylla paikan päällä – vahvistus tulee hinnalla 0,-. Ilmoittautuminen on sitova, kuluton peruutus on tehtävä viim. 3 päivää ennen treffejä. Treffien toteutuminen, tarkka aikataulu ja ryhmäjako vahvistetaan ilmoittautuneille kaksi päivää ennen treffipäivää.

Pentutreffeillä tarjotaan pennuille valvotusti sosiaalinen leikkihetki toisten kanssa. Me ihmiset voimme tarkkailla ja oppia pentujen käyttäytymistä. Samalla voimme jutella opettamisesta ja muista huomioitavia asioita pennun hyvinvoinnin kannalta.

Pentutreffit Nuuskulassa sisällä (oikeus muutoksiin pidätetään)

  • RYHMÄ I PIENET JA ARAT PENNUT
    RYHMÄ II kello KOOKKAAT PENNUT – isojen ryhmä täynnä

pe 20.5. klo 19 ja 19.45

Ilmoittautuminen oheisella ilmoittautumislomakkeella. Voit ilmoittautua kerralla yhteen tai useampaan treffikertaan kun kirjoitat “Koiran tiedot”-laatikkoon koiran ikä, rotu/koko ja onko pentusi reipas vai varautunut koiria/ihmisiä kohtaan. Vie ilmoittautuminen loppuun asti ostoskorin kautta. Ryhmät jaetaan näiden tietojen mukaan sopiviksi. Koirat telmivät Nuuskulassakin omistajiensa vastuulla. Treffien ohjaajana on kasvattaja, pitkän linjan koiraharrastaja ja eläintenkouluttajan ammattitutkintoa opiskeleva Minna Lindström.

Lisätietoja tiedotteet@nuuskula.fi tai Tiina 040 5176962.


Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Scroll to Top