Milloin

27.01.2023    
19.00 - 20.30

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

Event Type

*Lue teksti tarkoin ilmoittautumista varten*

Pentutreffit on tarkoitettu alle viiden kuukauden ikäisille pennuille, jotka ovat saaneet tehosterokotteet. Yhden treffikerran hinta on 10,- ja kesto 30 minuuttia. Maksu suoritetaan käteisellä tai MobilePaylla paikan päällä – vahvistus tulee hinnalla 0,-. Ilmoittautuminen on sitova, kuluton peruutus on tehtävä viim. 2 päivää ennen treffejä (keskiviikkona). Treffien toteutuminen ja ryhmäjako vahvistetaan ilmoittautuneille viimeistään torstaina ennen treffipäivää.

Pentutreffeillä tarjotaan pennuille valvotusti sosiaalinen leikkihetki toisten (kork. neljän pennun) kanssa. Me ihmiset voimme tarkkailla ja oppia pentujen käyttäytymistä. Samalla voimme jutella opettamisesta ja oppimisesta.

Pentutreffit Nuuskulassa (oikeus muutoksiin pidätetään)

  • perjantaina 27.1. kello 19.30 pienet ja arat sekä kello 20 isot pennut

Ilmoittautuminen oheisella ilmoittautumislomakkeella. Kirjoita “Koiran tiedot”-laatikkoon vapaamuotoisesti pyydettyjen tietojen lisäksi kuvausta pennustasi, kuten koko (kg), onko pentusi reipas tai varautunut koiria/ihmisiä kohtaan, ym. Ryhmät jaetaan näiden tietojen mukaan sopiviksi. Koirat telmivät Nuuskulassakin omistajiensa vastuulla. Treffien ohjaajana on kasvattaja, pitkän linjan koiraharrastaja ja eläintenkouluttaj (at) Minna Lindström.

Lisätietoja tiedotteet@nuuskula.fi tai Tiina 040 5176962.


Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Scroll to Top