Milloin

08.08.2017    
17.30 - 18.15

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

Nuuskulan rally-tokokurssilla ennakkotaitona koiran tulee osata auttavasti sivulla seuraaminen. Kurssimme tähtää koiran aktivointiin ja mukavaan yhdessäoloon, mutta antaa hyvän lähtökohdan kisakentillekin. Kurssille osallistuminen edellyttää myös osallistumista Kuinka koira oppii? – luennolle ennen kurssia. Käytännön kurssikertoja on viisi (á 45 min).

Rally-toko on nopeasti harrastajia löytänyt koiraharrastus. Se on hauska tapa aktivoida koiraa ja sitä voivat harrastaa kaikki koirat ja ihmiset kokoon tai ikään katsomatta! Lajiin on yhdistetty elementtejä tottelevaisuuskoulutuksesta, koiratanssista ja agilitystä. Rally-tokoradalla koira seuraa ohjaajaa sivulla tehtäväkylttien luo, joiden mukaan koira ohjataan seuraten mm. istumaan, menemään maahan tai pujottelemaan. Kyltissä voidaan myös määrätä vauhtia ja suunnanvaihtoja. Tärkeintä radalla on iloinen yhteistyö koiran ja ohjaajan välillä.

Viisi käytännön harjoituskertaa on neljänä peräkkäisenä tiistaina 8.-29.8. kello 17.30 sekä maanantaina 4.9. kello 17.30. Huomaa! Kurssi on ulkona ja sää vaikuttaa kurssikerran toteutumiseen.

Imoittautuminen kurssille oheisella ilmoittautumislomakkeella. Kurssilaisen on osallistuttava ennen kurssia luennolle ”Kuinka koira oppii?” HUOM! Ilmoittaudu luennolle (15,-) erikseen kurssiluettelosta valitsemalla tapahtuma. Lisätiedot sähköpostitse tiedotteet@nuuskula.fi tai puhelimitse 040-5382003/Heidi tai 040 517 6962/Tiina.


Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Scroll to Top