Milloin

14.03.2022    
18.30 - 19.10

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

Event Type

Rally-toko on nopeasti harrastajia löytänyt koiraharrastus. Se on hauska tapa aktivoida koiraa ja sitä voivat harrastaa kaikki koirat ja ihmiset kokoon tai ikään katsomatta! Lajiin on yhdistetty elementtejä eri koiraharrastuslajeista. Rally-tokoradalla koira seuraa ohjaajaa sivulla tehtäväkylttien luo, joiden mukaisesti koira pyydetään mm. istumaan, menemään maahan tai hyppäämään esteen yli. Kyltissä voidaan myös määrätä vauhtia ja suuntaa. Tärkeintä radalla on iloinen yhteistyö koiran ja ohjaajan välillä.

Kurssi on Nuuskulassa viitenä peräkkäisenä maanantaina 14.3. – 11.4. kello 18.30. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Nuuskulan rally-tokon alkeiskurssilla ennakkotaitona koiran tulee osata auttavasti vasemmalla sivulla seuraaminen sekä istuminen ja maahanmeno. Kurssimme tähtää koiran aktivointiin ja mukavaan yhdessäoloon, mutta antaa hyvän lähtökohdan kisakentillekin. Käytännön kurssikertoja on viisi (á 40 min) neljän koiran pienryhmässä.

Kurssin ohjaajana on eläintenkouluttaja (at) ja lajin harrastaja sekä arkitottelevaisuus-, kilpatottelevaisuus- ja rally-tokokoulutusohjaaja Sanna Laatikainen. Ilmoittaudu oheisella ilmoittautumislomakkeella, jolloin hyväksyt Peruutusehtomme. Lisätietoja saat myös tiedotteet@nuuskula.fi tai Tiinalta 040 517 6962

Varaukset

Tässä tapahtumassa ei ole vapaita paikkoja jäljellä.

Scroll to Top