Milloin

13.04.2021    
20.15 - 21.00

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

Tällä kurssilla opetamme koiran tunnistamaan, etsimään ja ilmaisemaan omistajalleen kanttarelleja. Kun olet opettanut ensin yhden sienilajin, on helppo opettaa muitakin. Kurssi koostuu neljästä aihekokonaisuudesta, joista kurssilaiset saavat erilliset video-ohjeet suljetussa facebook-ryhmässä (1. Hajuun tutustuminen, 2. Hajuerottelu ja häiriöhajut, 3. Ilmaisu sekä 4. Yleistäminen ja etsinnän alkeet). Käytännön ohjattuja harjoituksia Nuuskulassa on viisi sekä yksi metsäretki myöhemmin sovittavana ajankohtana. Jokainen ohjattu yhden tunnin mittainen kurssikerta jaetaan osallistujien kesken niin, että koirat harjoittelevat yksitellen sisätiloissa ja muut koirat odottavat autossa, kun kaikki ihmiset ovat seuraamassa sisällä olevan koiran harjoituksia.

Kurssi toteutetaan yhteistyössä koirien nenätyöskentelyyn erikoistuneen koirakoulu Vainuvoiman kanssa monimuotokurssina, joka koostuu videoista ja lähiopetuksesta. Kurssilaiset saavat videotehtäviä Vainuvoiman Anna Loimarannalta, käyvät Nuuskulassa käytännön harjoituksissa (ohjaajana Tiina Korhonen) sekä voivat lähettää koulutusvideoita kommentoitaviksi (pari kertaa viikossa) kurssilaisten omassa facebook-ryhmässä. Facebookissa voi myös keskustella kurssiin liittyvistä aiheista. Kesällä ryhmä menee yhdessä metsään, tämä kerta sovitaan kurssin kuluessa.

Käytännön harjoituksia on viitenä peräkkäisenä (á 1 tunti) tiistaina 13.4. – 11.5. kello 19 sekä erikseen sovittava metsäretki. Kurssilla on 3-4 koirakkoa ja jos tulijoita on enemmän, muodostetaan kaksi ryhmää – ryhmä klo 19 on *täynnä* UUSI RYHMÄ kello 20.15.

Sienikoirakurssilla aktivoit koirasi luontaista taitoa erotella ja löytää opetettu haju ja samalla opetat taidon, josta on hyötyä sinullekin yhteisen ulkoilun ja saadun sienisaaliin muodossa!
Ilmoittaudu oheisella ilmoittautumislomakkeella, jolloin hyväksyt Peruutusehtomme. Lisätietoja saat myös tiedotteet@nuuskula.fi tai Tiinalta 040 517 6962

Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Scroll to Top