Milloin

21.09.2022    
18.30 - 19.15

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

Event Type

Kurssi sopii ilman yläikärajaa yli 8 kuukauden ikäisille koirille, jonka kanssa etsit sopivaa harrastusta tai yhteistä puuhaa. Monissa harrastuslajeissa koiran tulee osata tulla ihmisen vasemmalle puolelle ja seurata siinä. Kurssimme tähtää pääasiassa näiden taitojen harjoitteluun, koiran aktivointiin ja mukavaan yhdessäoloon, mutta kuulemme myös eri harrastuslajeista kuten toko, tottis, rally-toko ja lintukoiraharrastukset, joissa näitä taitoja tarvitaan. Sivulla seuraaminen on myös hyvä harjen taito mm. ohitustilanteessa.

Käytännön kurssikertoja koiran kanssa Nuuskulassa on kolme, keskiviikkoisin 21.9. – 5.10. kello 18.30

Ryhmäkoko on neljä koirakkoa ja yhden harjoituskerran kesto on 45 minuuttia. Ota yhteyttä, jos pohdit, onko tämä sopiva kurssi sinulle ja koirallesi. Oikeus muutoksiin pidätetään. Kurssin ohjaajana on Minna Lindström, eläintenkouluttajan ammattitutkinnon suorittanut pitkänlinjan pelastuskoiraharrastaja ja kasvattaja.

Ilmoittaudu oheisella ilmoittautumislomakkeella, jolloin hyväksyt Peruutusehtomme. Lisätietoja saat myös tiedotteet@nuuskula.fi tai Tiinalta 040 517 6962.


Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Scroll to Top