Milloin

26.01.2020    
09.00 - 17.00

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100

**Testiajat ovat täynnä- JOs haluat odotuslistalle, laita sähköposti tiedotteet@nuuskula.fi***

Koiran käyttäytymisen kehittyminen – persoonallisuus kohdusta hautaan -luennon (26.1.2020 klo 11-13) yhteydessä järjestetään smartDOG POP UP testit sunnuntaina 26.1.20, joissa testaajana on testien kehittäjä Katriina Tiira.

Testimahdollisuuksia on luentoa ennen ja sen jälkeen. Testiin ilmoittaudutaan erikseen tällä sivulla olevalla lomakkeella. Merkitse ”Koiran tiedot”-laatikkoon valitsemasi testin nimi. Testin kellonaika vahvistetaan lähempänä ajankohtaa, toiveen voit laittaa em. tietolaatikkoon. Testi maksetaan Katriinalle paikan päällä pankkikortilla. Luennolle ilmoittaudutaan erikseen tästä

***Mitä tietoa voit saada testeillä?
Mitä tiedät koirasi ongelmanratkaisukyvystä ja -tavasta, muistista, loogisesta päättelystä tai itsehillinnästä? Entä miten hyvin koira lukee eleitä, tai millainen keskittymiskyky koirallasi on? Testien avulla kartoitetaan koirasi vahvuudet ja ne alueet, joihin koulutuksessa ja arkielämässä kannattaa kiinnittää huomiota. SmartDOG-testit perustuvat uusimpaan kognitiotutkimukseen ja ovat kaikille koirille sopivia testejä.

TESTIVAIHTOEHDOT:
*** smartDOG™KOGNITIO – Sisältää osiot ELEET, MUISTI ja ONGELMA, 198 €. Kattavin ja suosituin testi, joka mittaa myös koiran keskittymiskykyä. Kesto 1,5 h.
*** smartDOG™ PENTU – Pennun/nuoren koiran (n. 5-7 kk) persoonallisuuden sekä kognitiivisten ominaisuuksien arvio, 129 € . Kesto 60 min.
*** smartDOG™ ELEET – Ihmisen vihjeiden ja eleiden ymmärtäminen, 89 €. Kesto 45 min.
*** smartDOG™ MUISTI – Muisti ja looginen päättely 89 €. Kesto n. 45 min.
*** smartDOG™ ONGELMA – Ongelmanratkaisu ja itsehillintä 89 €. Kesto n. 45 min.
*** smartDOG™ PIENI PERSOONALLISUUSARVIO – kokonaisvaltainen koiran persoonallisuuden arviointi, 85 €. Kesto noin 1 h.
*** smartDOG™ OPPIMINEN, MUISTI JA TUNNETILA – oppimisnopeus, tunnetila oppimisen hetkellä ja pitkäkestoinen muisti, 129€, kesto n. 1h.

Kaikkiin testeihin voivat osallistua sekarotuiset ja rotukoirat. Ainoa vaatimus on, että koira kykenee syömään makupaloja testin aikana; koiran ei tarvitse osata mitään erityistä. Huom. Saman perheen toisen ja useamman koiran testistä alennukset ym. lisätietoa löytyy SmartDOG-sivustolta

Varaukset

Tässä tapahtumassa ei ole vapaita paikkoja jäljellä.

Scroll to Top