Milloin

27.01.2019    
09.00 - 17.00

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nuuskula
Mestarintie 27, Porvoo, 06100


Linda Tellington Jonesin Tellington TTouch -metodi yhdistää keho- ja liiketyöskentelyn eläimen tasapainon parantamiseksi ja pyrkii sitä kautta vaikuttamaan eläimen fyysiseen, henkiseen ja tunne-elämän tasapainoon, eläintä kunnioittaen. Kehon asennolla ja eläimen käytöksellä on yhteys. Monen ongelmalliseksi kokemamme käytöksen taustalla on fyysinen syy.

TTouchista voi saada apua itsehillinnän ja itsetunnon parantamiseen, erilaisiin pelkotiloihin sekä ihmisen ja eläimen suhteen kehittämiseen. Pyrimme auttamaan eläintä ajattelemaan, pelkän reagoinnin sijaan. TTouch-metodista voi olla apua esimerkiksi seuraavien käytösten kanssa:
– Hihnassa vetäminen
– Käsittelyvaikeudet
– Hermostuneisuus
– Rauhoittumisvaikeudet
– Matkapahoinvointi
– Äänipelot
– Reaktiivinen käytös
– Liiallinen haukkuminen ja pureskeleminen

Metodi sopii kaikille eläimille, eikä se vaadi laajaa anatomian tuntemusta.

Intropäivänä käymme läpi menetelmän peruselementit (keho- ja liiketyöskentelyn sekä käytettävät apuvälineet). Tavoitteena on, että jokainen osallistuja saisi ainakin yhden konkreettisen asian, jota voisi oman eläimensä kanssa hyödyntää. Kurssille osallistutaan ilman koiraa.

Kurssin kesto on kello 9-17 (sisältäen pari taukoa ja pidemmän lounastauon) sunnuntaina 27.1.2019.

Intropäivän vetäjänä toimii Pia Arhio-Lehto. Mikäli sinulla on kysyttävää kurssin sisältöön liittyen, olethan yhteydessä Piaan (pia@kilttivalas.com). Toiveita ja odotuksia voi toimittaa sähköpostitse suoraan Pialle jo etukäteen ja ne pyritään huomioimaan ohjelmaa suunnitellessa.

Osallistujat saavat kirjallisen yhteenvedon sähköpostitse viikonlopun jälkeen.
Kurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta metodista.

Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Scroll to Top